Şimdi Ara

Asus ROG Strix G15 G513Q

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus ROG Strix G15 G513Q
    Önemli Not: Alacak veya almaya niyetli arkadaşların alıyoruz, alıyorum, kesin aldım diyip sonrasında cayması ve onların peşinden koşacak gibi bir vakit bolluğum yok. Lütfen bütçenizde !beklenmedik! sıkıntı çıkmayacak şekilde arayınız. Sizler kendi bütçelerinizi daha iyi bilirsiniz benim bunu bilme gibi bir ihtimalim yok. Daha önce çokca başıma geldiği için buraya bunu belirtiyorum. Saygılarımla.

Kutu, fatura, garanti mevcut hepsiburada faturalı nisan 2023’e kadar garantili 

Sorunsuz mu sorunsuz 3070 gaming laptop, kasası klavyesi kozmetik ve donanımsal olarak eksiksiz alındığı günden beri toplam 10 saat civarı başında vakit geçirilmiştir. Pandemi nedeniyle uzaktan çalışmaya başladığım için yazlıktan çalışırım bununla da oyun oynarım, film izlerim diye almıştım ancak hiç kullanamadım desem yeridir. Ekranı ve teknik özellikleriyle özel bir cihaz.

İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM TERCİHİMDİR. Kargo yapmak istemem sebeplerinde makul ve olduğunu düşünüyorum.

Fazlalık cihaz olduğu için çok çok az kullanıldı (3080ti’lı bir kasam mevcut onda oturmayı tercih ediyorum) öylece bir köşede duruyor alan arkadaş
    sorunsuz tertemiz cihaza sahip olacak

Oyun sıcaklık göstermek için yüklenildi
    Ağır işlerde kullanılmadı

Amd Ryzen 9 5900HX
Nvidia 3070 max-p
32 gb 3200mhz ram
2k 165hz ips ekran
1tb ssd

Asus ROG Strix G15 G513Q

Asus ROG Strix G15 G513Q

Asus ROG Strix G15 G513Q

Asus ROG Strix G15 G513Q

Asus ROG Strix G15 G513Q

Asus ROG Strix G15 G513Q

Asus ROG Strix G15 G513Q
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 33500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Güvenilir satıcıdır. Alıcıya hayırlı olsun Asus ROG Strix G15 G513Q 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Nvidia 3070ti Rog Strix
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.