Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus ROG Strix G15 G513Q Satın Al 27 Şubat 2023 16:03 1 1 Asus ROG Strix G15 G513Q Önemli Not: Alacak veya almaya niyetli arkadaşların alıyoruz, alıyorum, kesin aldım diyip sonrasında cayması ve onların peşinden koşacak gibi bir vakit bolluğum yok. Lütfen bütçenizde !beklenmedik! sıkıntı çıkmayacak şekilde arayınız. Sizler kendi bütçelerinizi daha iyi bilirsiniz benim bunu bilme gibi bir ihtimalim yok. Daha önce çokca başıma geldiği için buraya bunu belirtiyorum. Saygılarımla.Kutu, fatura, garanti mevcut hepsiburada faturalı nisan 2023’e kadar garantili Sorunsuz mu sorunsuz 3070 gaming laptop, kasası klavyesi kozmetik ve donanımsal olarak eksiksiz alındığı günden beri toplam 10 saat civarı başında vakit geçirilmiştir. Pandemi nedeniyle uzaktan çalışmaya başladığım için yazlıktan çalışırım bununla da oyun oynarım, film izlerim diye almıştım ancak hiç kullanamadım desem yeridir. Ekranı ve teknik özellikleriyle özel bir cihaz.İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM TERCİHİMDİR. Kargo yapmak istemem sebeplerinde makul ve olduğunu düşünüyorum.Fazlalık cihaz olduğu için çok çok az kullanıldı (3080ti’lı bir kasam mevcut onda oturmayı tercih ediyorum) öylece bir köşede duruyor alan arkadaşsorunsuz tertemiz cihaza sahip olacakOyun sıcaklık göstermek için yüklenildiAğır işlerde kullanılmadı Amd Ryzen 9 5900HX Nvidia 3070 max-p 32 gb 3200mhz ram 2k 165hz ips ekran 1tb ssdSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 33500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus ROG Strix G15 G513Q Sıfır i5 10400f & Asus Prime H410M Temiz Xbox ONE X Controller Satılık 4 adet Uplay Assassin's Creed Valhalla Key