Şimdi Ara

Asus Rog Strix G16 (2023) İşlemci Isınma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 500 nit olan 2k çözünürlüklü ekran. Bendeki ya 300 ya 250 ama çok takmana gerek yok fazlasıyla parlak ekran. Ben %85 de kullanıyorum hatta çok parlak geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol bilgi için. Bu arada yeni bilgisayar aldığım anda mevcutta kullanmakta olduğum ASUS GL753VD 17.3'' den dan geçince biraz zorlanacağım gibi. 17.3'' ekrandan 16'' geçmiş olacağım.

17.3'' Rog modelleri de varmış ama fiyatları tuzlu geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Aralık 2023; 20:54:29 >
  • Bu gün teknosa da gördüm cihazı da alırsam alışmak zor olacak. 17.3 yanında 16 çok ufak kalacak. Bir de normal 16'' göre de ufak duruyor çerçeveleri çok ince olduğu için. 4060 ekran kartlı model için 51.999 TL yazıyordu ve sorduğuma göre win11 yüklü geliyormuş.

Bu arada rengi nette görünün den daha açık renkti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Aralık 2023; 18:6:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asus Rog Strix G16 (2023) İşlemci Isınma Sorunu

Görselde kırmızı içine aldığım kısım nedense çok dandik gibi geldi bana. Plastik olduğunu çok belli ediyor o kısım. Belki Mağazadaki ışıklandırmadan öğle gelmiştir.

Ama şu net. Cihaz 16'' olduğu için alırsam 17''.3 den sonra baya ufak gelecek gibi duruyor ama 17''.3 olan versiyonları da dünya para.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.