Şimdi Ara

ASUS ROG Strix G17 (AMD Ryzen 9 5900HX - RTX 3070) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
12
Favori
32.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Arkadaşlar ürünlerin hepsi MaxQ versiyon. Şuan sadece bir adet MaxP versiyon var. Benimde ihtiyacım olmasına rağmen beklemeye karar verdim. RTX3070 MaxP 17,3 Makine bulursam yapıştıracağım hemen.

Hangi makina rtx 3070 maxp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -ForeverY- kullanıcısına yanıt

Hocam benim bildigim ROG serisinde sadece Zephyrus MaxQ digerleri MaxP websitesindeki Power Supply degerlerinden de oyle anlasiliyor

ASUS ROG Strix G17 (AMD Ryzen 9 5900HX - RTX 3070)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkaius -- 21 Ocak 2021; 22:5:33 >

• Berkaius B kullanıcısına yanıt

Birisi 17.3 diğeri 15.6 ekran. Hadi onu geçtim güç kaynağından anlaşılamazki o. Sen gidip 19v 3.42 amper makineye 19v 6.32 amper adaptör takarsanda olur. Voltaj uyumlu olup amper değerini istenilen değerin üstünde takabilirsin sıkıntı olmuyor.

Asus gidi markalar genelde her makşne için ayrı adaptör geliştirmez. Elinde mesela 90w 120 w 160w gibi adaptörler vardır. Makine 130w ise gidip 120w koyamaz. Mecbur 160 koyacak.

Yarın unutmazsam buraya bir liste koyacağım. Şuanda çıkacağından emin olunan çoğu model var. Orada bazı modellerde belirli maxq veya maxp olduğu.

Zephyrus disindaki 15" versiyonlarda da 240 W PSU kullaniliyior. Hepsinin maxQ oldugunu hangi kaynaktan ogrendiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkaius -- 22 Ocak 2021; 1:26:16 >
  • Berkaius B kullanıcısına yanıt

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xhFVyyF_DgLgXTGyve7pbsehxJiy4EnOftiDwaAAt1M/edit#gid=0

Burada bazı modeller belirli zaten. Ama Nvidia işine gelmediği için Maxp ve maxq isim ayrımını kaldırdı deniliyor bikaç gündür. Bu seferde öğrenmenin tek yolu Gpu Tdp değerine bakmak olacak sanırım.

Hocam konu başlığında ki ürün en kuvvetli 3070 mi

• BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt

İncelemeler gelmeden bunun cevabını birtek asus verebilir. Ben şahsen Max-Q ve Max-P arasında önceki nesilden bile fazla bir fark bekliyorum. Bu yüzden beklemeye karar verdim.

Eğer bulabiirseniz Gpu Tdp değerine bakmalısınız . 80 Watt civarındakiler Max-Q versiyon. 120 Watt civarındakiler Max-P versiyon.

Bu arada Tam emin değilim fakat yeniRyzen makinelerde Toplam 24 Adet pci-e Hattı bulunuyor sanırım. Önceki nesilde bunlardan 8i Dahili Gpu için kullanılıyor. Geri kalan 16 hat Wifi-Nvme ve Harici Gpu aralarında paylaştırılıyor sanırım. Nvme ve Wifi kartı için X4 kullanılırsa Gpu için X8 Kalacak. İntel modellerde Gen4 desteği gelecek sanırım. Avantaj olarak Gpu pcie iletişimi ve Yeni nesil gen4 Nvme sürücülere destek verecek. Önceki okuduğum haberlerde Amd Gen4 için Mobil cihazlarda mantıklı değil demişti.

Yeni modellerin hepsinin site tanıtımlarına bakıp Asus'un yazdığı değerleri yanlarına yazdım ;

2021-ASUS-TUF-Dash-F15        RTX3070    80W      1390MHz at 80W with GPU Boost

2021-ASUS-TUF-Gaming-A15    RTX3070    90W    1510MHz at 90W with GPU Boost, with another 5W available from Dynamic Boost.

2021-ROG Zephyrus G14          RTX3060    60W       1382MHz at 60W with ROG Boost, and there’s another 25W available via Dynamic Boost

2021-ROG Zephyrus G15          RTX3080    80W       1345MHz at 80W with ROG Boost, with another 20W available from Dynamic Boost.

2021-ROG Strix G15                RTX3070     115W     1660MHz at 115W with ROG Boost, with another 15W available from Dynamic Boost.

2021-ROG Strix SCAR 17          RTX3080     115W     1645MHz at 115W with ROG Boost, with another 15W available from Dynamic Boost.

Buna göre sadece Strix'lerde MAX-P var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tergunt -- 22 Ocak 2021; 18:24:5 >

• tergunt T kullanıcısına yanıt

Hayır. yazdığım sadece 3070 modeller için geçerli. Diğer modellere bakıp yazarım müsait olunca.

ROG STRIX g15 değeri var fakat g17 yok bu listede ben g17 almak istiyorum umarım oda 115w olur

• BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt

https://www.pic.bg/laptop-asus-rog-strix-g17-g713qr-hg022-90nr05j2-m00510-189435

Haftaya orda olacağım, 26/01 de çıkacak yazıyor. Eğer denk gelirsem haber veririm sana.

İnşallah ben Amazonda sipariş açılır açılmaz almaya niyetlilyim

• amazon.co.uk
    ASUS Strix G513QR 15.6 inch Full HD 300Hz Gaming Laptop (AMD Ryzen 7-5800H, Nvidia GeForce RTX 3070 8GB Graphics, 16GB RAM (8GB x2), 1TB SSD, Per Key RGB, Windows 10)
    https://www.amazon.co.uk/ASUS-7-5800H-GeForce-Graphics-Windows/dp/B08QZ2VCKN
    şu model 1700 pound da geliyor alıp almama konusunda kararsız kaldım, Tr fiyatları beklemeli mi?

• Egrino E kullanıcısına yanıt

Oyunlarda çoklu çekirdek performansı önemli ağırlıklı olarak.

• Dayanamayıp almıştım, umarım tatmin eder.

• Testament06 T kullanıcısına yanıt

Ben de aynısından aldım, 25-26 ocak gibi gönderilecek sanırım.

Ürünün linki var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beckonn

Ürünün linki var mıdır?

kaldırıldı.

Hadi ya, rog strix modeli 1700 pound a geliyor, çok fiyat farkı

• Acaba yarın gece 00.00 da satışa açılır mı birde stok tükenir mi acele etmek gerek mi bir öngörünüz var mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.