Şimdi Ara

ASUS ROG STRIX RTX 3060ti KUTULU SIFIR GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Osmaniye İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS ROG STRIX RTX 3060ti KUTULU SIFIR GİBİ

ÜRÜN HOLLANDADAN HEDİYE OLARAK GELMİŞTİR . JELATİNLERİ ÜZERİNDEDİR . BİLGİSAYAR ARADA SIRADA KULLANIMDADIR. KUTUSU BİLE SIFIR GİBİDİR. RESİM İSTEYENLER WHATSAPPTAN ULAŞABİLİRLER.

ASUS GARANTİ SORGULAMASIN DA GARANTİ KAMPSAMINDA OLDUĞU TARİHİNİN 2024/08/08 OLARAK GÖRÜNMEKTEDİR.

FİYAT : 7100TL

İLETİŞİM : 0554 345 81 82

AHMET DEĞİRMENCİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Osmaniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• "Sıfır gibi" dediğiniz zaman insanlar yanlış anlayabilir. Ben de GTX 1080Ti ekran kartı konumu bu yüzden ilk önce sildim. Tabii ben "sıfır gibi" demedim, ben de bi yanlışlık yaptım, güvenlik etiketini ilk ben açtım dedim, yani ilk kez açıldığını belirttim ki zaten öyleydi, macun sürmek için, daha sonra birisi paylaştığım resimlerde güvenlik etiketinin yırtık olmadığı ayrıntısını gördü, buradan tutup benim içini ilk kez açtığım cümleme getirdi, ve o etiketi ısıtıp bilmem ne yapıp o şekilde çıkarıp tekrar yapıştırmış mıyım diye tuhaf bir üslup ile yorum yaptı. Üzerine hemen indirim için damlayanlar oldu 3k veririm 2k veririm diye xD Bu yüzden iyice dikkat edin işte ilan içeriğine, çünkü (burada kimse yanlış anlamasın) bu forum eskiden daha fazla ölücü tayfa kaynıyor, aralarından biri kasıtlı şekilde açık bulup onu farklı boyutlara taşıyor, daha sonra bi bakıyorsunuz size özelden pazarlık teklifleri geliyor. Sıfır gibi olabilir yani ama ürününüz 2 sene olacak satın alınmış. Hani insanlar bunu bile kullanır siz "çok temiz kullanılmış" deseniz bile, direkt temiz kullanılmış deyin garanti tarihini verin, böylece potansiyeli yüksek ölücülerden kurtulun.

• Ekran kartı zaten yurtdışı garantisi yok o yüzden bakmak aklıma bile gelmedi. Ama sonuç olarak bütün alıcılara resimlerini ve ne isterlerse yardımcı olur aydınlatırım. Kartın jelatinleri kutusu vs herşey daha yep yeni duruyor ona istinaden yazdım sıfır gibi diye ki zaten birileri şöyle böyle diyecek diye kendi malımı kötüleyecek değilim sıfır gibiyse sıfır gibi diye belirtirim böyle kişiler çok fazla.en çok da niyeti bozuk alsatçılar yapar böyle. Kimseyi ilgilendirmiyor böyle yorumlara takılacak değilim alıcı zaten kartı görmeden almaz görür öyle karar verir. Görmeden ürün almıyorlar sonuçta o yüzden böyle şeylere zaman ayırmak bile aptallık .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ahmet2788 A kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ilan açarken sizde ayrinti verirken dikkat etmelisiniz. Bizim ülkede malesef genel olarak olumsuz seyler yaşadığımız için ister istemez kafalarimiz olumsuz olana yöneliyor daha cok istem dışı 😀 O yüzden gerçekten ilan acarken ve bir saticidan da bir sey alirken dikkat etmek gerekiyor. Mesela ben yine gecenlerde notr 10s yedek parça ilani diye bir ilan actim. Ayrica sahibinden de ayni sekilde ilan actim. Hem fotoğrafta hemde yazili şekilde belirttim ekranin olmadigini, buyuk kamerasının olmadığını, var olan ve çalışan parcalari Türkçe dil kullanarak yazdim ve fotografta görünüyor. Sonra bir alici beni aradi sadece telin anakartina ihtiyaci olduğunu, sadece anakart olursa fiyat ne olur dedi, bende hepsini uygun fiyata satiyorum dedim ztn bir tik da indirim yaptim hepsi icin ve direkt aldi. Çünkü fiyatim 1000 tl yurtdışından alsa sadece anakart 1.500 tl. Neyse sonra urun parcalari kendisine geldi bana wp'den yazdi su sekilde. "Kardes bu urunde ekran yok neden" Dedi. Ben fe direkt kendisine problem nedir anlayamadim dedim. Neymis ben "hepsini vericem" Demisim ve ekran yokmus. Sonra kendisine siz ilana bakmadan mi almak istediniz dedim, kem kum etti yine konuyu kurdugum kelimeye getirdi. Ben de ilanlari kendisine gosterdim sonra dondu bana "ama bana ekran ara kablo lazimdi simdi yine goruntu alamiyorum" Dedi, ben de siz mal misiniz bana anakart lazim sadece deyip fiyati guzelce kirdiniz utanmadan ve hala utanmadan kurnazlik yapiosunuz diyerek daha da bir sey yazmadim. O da yazmadi. Çünkü basindan beri kurnazlik yapan kendisiydi ama işimi eksiksiz yaptigim için o firsati vermedim. O yuzden sizde iyi bir saticiysaniz bilemem, ama dikkat edin çünkü her turlu itaamlarda bulunmaya calisan ucuz manipüle yontemleri kullanan ölücu kayniyor ortam :) Mantik diye bir sey var. Bugune kadar cok faxla sayida alisverisim oldu hep kendim gibi insanlara denk geldim daha cok, ne karsi taraf icin eksik oldum ne de karsi taraf benim icin. Çünkü bu tarz yaklasimlari olan kisilerden uzak duruyorum. Yok video gonder, yok kameraya cek, kimse kusura bakmasin fotograf paylasirim ama karsi tarafa kendimi ispatlamak için cirpinmam. O insanlarin kotu deneyimleri beni ilgilendirmez. Ben de kendi kptu deneyimlerime gore ikinci el urun alsaydim stress olurdum herhalde:))))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.