Şimdi Ara

Asus Rog Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus Rog Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe

Fiyatı Düşmüştür!

Ürün 21.11.2022 tarihinde İtopya mağazasından alınmıştır. Faturası mevcuttur. 16 Mayıs 2024 tarihine kadar garantisi devam etmektedir.

Asus'un kendi uzun ömürlü kaliteli RX kırmızı switchi bulunmaktadır. Tüm fonksiyonları sorunsuz çalışmaktadır. Kutu içeriği eksiksizdir.

Kozmetiksel olarak hiçbir kusuru bulunmamaktadır.

Usb Type-C kablosu ve Usb &Type-C dönüştürücüsü mevcuttur.

Türkçe Q Klavyedir.

Uzun yıllar sorunsuz kullanılabilecek üst segment bir klavyedir.

Klavyeyi laptop ile birlikte kullanmaktayım. Numpad olan versiyonunu almak için satıyorum. (Scope II 96)

Ankara içi ürünü canlı görebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Mayıs 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok güzel klavye, fiyat da çok güzel. Bütçesi 2. Ele yetmeyen arkadaşlar buradan sıfırını da alabilirler.
    www.incehesap.com
    Asus ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe ROG NX Red Switch RGB Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-scope-nx-wireless-deluxe-mekanik-kablosuz-gaming-klavye-fiyati-58076/?ref=akakce&v=1.62.9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• JoeBlack2727 kullanıcısına yanıt
    Aynı ürün değil. İlanda ki rx tuş ama sizin attığınız nx tuş. Bir ara ben de rx tkl aradım ama bulamayınca tam boy ve kablolu olanını aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha NX ve RX Switch'in ayrımını bilmeyen insanlar gelip burada ot atma peşinde.

Hadi onu geçtim ürünün adını da mı okumadın? Bendeki RX TKL Wireless Deluxe, attığın NX Wireless Deluxe.

Diyelim okuman zayıf, görmen de m zayıf? Bendekinde TKL (Tenkeyless) numerik tuşlar yok, attığında numerik tuşlar var.

Rog Keris Wireless ilanı da açacağım. Umarım ona da A4Tech toplu mouse benzetmesi yapmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMAMX -- 18 Aralık 2023; 14:4:32 >

• AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt

E kardesim buyur sen al öyleyse madem fiyatı begendin:-)

• IMAMX kullanıcısına yanıt

Hiç şaşmaz, o linki atarken bu cevabın geleceğinden o kadar emindim ki:-) RX de NX de her ikisi de Asus'un kendi switchleri biri optik RX, diğeri geleneksel mekanik switchler NX. Aralarinda elbette teknik farklar var da konumuz o değil. TKL veya tam boy olmaları da bir fark var ama konumuz o da değil. Şu an nispeten eski klavyeler olduğu için stok ptoblemleri var ve elinde stok olan 2-3 yer de fiyatlari kafalarına göre yazıyor. Halbuki bu iki klavye arasında 5-10 dolar fark ya vardır ya yoktur. Sıfır 500 lira daha ucuza aynı klavyenin NX anahtarlisi varken kim gider sırf RX anahtar diye hem fazla para verip hem de ikinci el ürün alir? Neyse ki beklediğim cevabı verdin, ben de beklemedigin cevabımı yazıyorum. Tabi diyorsan ki yok olmaz öyle ben gördüğüm 2-3 fiyat üzerine ürününe fiyat biçerim benim de elimde RX Switchli K7 var, Akakçe'de en ucuz 7000 lira, üzerine 2bin ver takas yapalım.

Size fiyatla ilgili yorum yapan oldu mu? Ama ilanı okuyunca anlamadığınızdan anlamam lazımdı benim yazdıklarımı da doğru anlamayacağınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 18 Aralık 2023; 15:8:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bence sen ucuz kurnazlığı bırak, önce kendi yazdığını anlayarak yaz. Fiyat için bir şey dememişmiş, daha ne diyeceksin?

Her yazanın altında farklı anlam aramak dana ne yarar sağlıyor. Yazmışım işte aynı ürün değil değil. Aynı ürün değil demek farklı demektir. Bunu da biz mi öğretelim? Ürün yok piyasada, ondan dolayı fiyatı pahalı, hak etmiyor dersin ki cevap olarak bunu yazmışsın zaten, o zaman bunu tartışırız. Ama yazdığım açık ve net. Attığı ürünü ilanda ki ürünle aynı diye atıp, değerlendiren birisin. Mesajın orada duruyor, bir daha oku. Sen bu sorununu düzeltip ve ardından başkaları şunu bunu yazdı ama acaba ne demek istedi diye arayışını bitir öyle konuşalım.

Asus Rog Strix Scope RX TKL Wireless Deluxeakakce.com
    Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-rog-strix-scope-rx-tkl-wireless-deluxe-oyuncu-si-3-farkli-baglanti-2-4ghz-rf-bluetooth-kablolu-rog-rx-mekanik-switch-aura-sync-rgb-ve-bilek-destegi-fiyati,1932562765.html

Resmi yanlış koymuşlar ama TKL klavye, fiyatı da yazıyor. O ürünü araştırıp atabilen biri bu ürünü de araştırıp atabilirdi ama özellikle o klavyeyi attım, çünkü ilan sahibinin RX NX muhabbetine gireceğini tahmin ettim. Zira fiyatı şişmiş ürünlere ilginç ikinci el fiyat biçenlerin yüzde 90i bu mubabbeti yapıyor. Sizin mesajinizin altında bir aradığım da yok, benim oradaki amacım ürünün fiyatındaki anormalliği vurgulamak olduğum çok barizken switchleri aynı değil gibi bir cevap vermenin anlamı yok. Konu sahibi verse ki verdi cevabım zaten hazırdı ama bir başkasının saçma sapan fiyata konmuş bir ürün cevap vermesini anlamıyorum anlamaya da niyetim yok. Niyetin iyi veya kötü o seni ilgilendirir, öyle yada böyle ilana destek oluyor mu yazdiginiz ona bakmak lazım. Eğer bunu kavrayamayacak saflıktaysanız diyecek sözüm yok.

• Birader sana bu klavyeyi zorla satın al diyen mi var, zorla ilana yorum yazdıran mı var? Pazarda elma satan adama daha ucuza dalında armut var deyip kendi çapında bir de espri yapıp link atmışsın. Üstüne aynı olduğunu iddia ettiğin klavye ile arasında teknik farklar olabilir konumuz o değil, numerik tuşlar olabilir konumuz o da değil diye de değişik şeyler yazmışsın. Sen ne anlatıyorsun diye sorarlar adama. Ürünün teknik özellikleri belli, sıfır fiyatı belli, mağaza stokları belli, satıcısı belli, alıcı grubu belli. Ben zamanında para verip aldım şimdi de benim gibi bu parayı veren satın alıp kullanacak. Ben de Asus'a "dayı bu klavyenin fiyatı ne böyle daha ucuza piranha var" demeden aynı parayı verip Scope II 96 modelini alıp kullanacağım. Sen de istediğin fiyata K7'ni koy ya da kullan. Bu saçma konu hakkında daha da mesaj atmayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.