|
Asus ROG Strix Z370-E anakart RGB Aydınlatma Işığı Yanmıyor
-
-
hocam bende de f serisi var şuan asus logosu olan ışıklar yanmıyor sornun kaynağını öğrenebildiniz mi
-
Konu 2017 tarihli ölüyü diriltmişsin biosda ayarı var belki oradan kapanmıştır
-
farkındayım eski olduğunu ama en iyi çözüm olayı yaşayandan dinlemek oluyor biosda olduğunu düşünmüyorum bir ara çalıştı sonra durdu bahsettiğim aydınlatma işaretlediğim yer birde nette bu sorun ile ilgili konu bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 20 Ocak 2024; 3:50:21 > -
Yanlış düşünüyorsun çünkü açma kapama ayarı evet biosda ama var sayılan olarak açık gelir sen kapatmadıkça kapanmamalı başka sorun yoksa tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Ocak 2024; 19:1:53 > -
Aura on of var oda açık biosda neyse yanmasın şimdilik belki sonra bulurum
-
BİOSA girince bakarım buraya resim atarım unuttum şimdi ayarını benim pc yi kapayınca sönmeye ayarlı yani açınca yanmaya başlıyor
-
Çok iyi olur yeni kasa aldım bu defada ışıkları çalışmıyor
-
bende böyle
BU AYAR PC KAPANINCA AURA SÖNSÜN DİYE
BU DA AURA 4 AYAR VAR BURADA BENİM AURA ON SEÇİLİ
-
-
Aynen hep açık ayarda görünüyor artı aura da on ise başka sıkıntı var gibi birde ram rgb ise ve onun rgb ayar programını kurup oynadıysan oda yapabiliyor yada anakartın kendi rgb programı da yapabilir. Son olarak biosu sıfırlayıp denemek lazım bazen sapıtabiliyor aura rgb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Ocak 2024; 19:34:51 > -
Hocam konuyu hortlattım fakat anakart ışıkları bugün durduk yere yanmaya başladı bu defada asusun bu saçma yazılımı bozuk ışıkları düzenlenmiyor yeni kasa aldım büyük bir hevesle ama armory crate yazılımı sağolsun çalışmıyor kasadaki ışıklar kendi haline takılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 31 Ağustos 2024; 20:7:16 > -
Dedim mi hatırlamıyorum ama asusun ışık yazılımı sorunluydu benim kartı kullananlar da sorun yaşamıştı ışıkları sönüyor diye ki ben 1 defa kurmuştum saçma sapan açılmayıp hatalar veriyordu hatta ışıklar bile kafayı yemişti kaldırıp bir daha kurmadım
-
Aynen hocam en çok bir ay düzgün çalıştı bu yazılım işin ilginci güncellemiyorda çoğu kişi şikayetçi bu yazılımdan
sadece fare görünüyor kasa ledleri ve anakart ortada yok kasayı alınca bir defa çalıştı oda yeniden yükleyince bir kaç denemeden sonra daha çalışmadı
-
Valla tavsiyem kurma ışıkları kapatabiliyor sama sapan sorunlar çıkarıyor. güncelleme yok zaten 2 yada 3 yıldan sonra
-
bir kere kaldırdım bu defada ışıklar düz yandı şimdilik böyle idare edeceğiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X