Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Asus Rtx 3070 EKWB D-RGB
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Pm gönderildi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
özel mesaj attım
-
Dönüş yapıldı cevap bekliyorum.
öncelikle veysi beye ilgisi ve alasından dolayı çok teşekkür ederim. insanlara güvenmenin zor oldugu bu dönemde son derece yardım sever ve güven verici olarak satış konusunda yardımcı olmuştur.
kartı kendi test sistemine takması test yaparken seri numarası ve kartı çekmesi görüntülü arayarak yapılan testin sonucunu bildirmesi vs donanımhaber tarihinde sınırlı satıcılardan biri oldugunu kanıtlar nitelikte..
kartın gönderimi sırasında kargoyu görmeniz lazım son derece saglam ve darbesiz elinme ulaştı.
öncelikle kendisine teşekkür eder. satın alma konusunda düşünen arkadaşlara hem kartı hem veysi beyi tavsiye ederim.
karta gelirsen elime bugün ulaştıgı için ayrıntılı inceleyemesemde serin ve güzel çalışmakta
görünüş olarak muaazzam duruyor..
samsung bellek chipleri var
yanında baglantı kablosu ve rgb için kablo gelmekte
kesinlikle sıfır en ufak kullanım ibaresi yok.... satıcı ne dediyse o
kartın fotograflarını yüklerim düşünen arkadaşların sormak istedigi bir konu varsada yardımcı olurum.
bu yazıyı tamamen kendi insiyatifimle yazmaktayım ne satıcının ne başkasının çıkarı sözkonusu degildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 4 Ekim 2022; 20:7:31 >
-
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.İyi günlerde kullanın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
Slm gtx 1650 ekran kartım var yükselticem,takas düşünürsen üzerine para vererek takas yapabiliriz. 11 Aylık garantisi faturası ve kutusu var.sadece oyunda kullanildi overclock vs yapılmadı tertemiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bildirim gelmediği için mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Kart sadece nakit satılıktır.Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X