Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS RTX 3070 Ti TUF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ASUS RTX 3070 Ti TUF

ASUS RTX 3070 Ti TUF

7750 TL

Kart 11 Temmuz 2021'de, Amazon Germany'den alındı. Kutu içeriği tam.

Kartı İzmir'de elden teslim ederim. Diğer illere ödeme sonrasında kargolarım.

Oyun amaçlı kullanılmıştır. Mining yapılmamıştır. Garantisi bittiği için, soğutucuyu temizlerken macununu Arctic MX-4'le yeniledim. (Asus TR, Germany kartlara bakmadığı için, Asus'un 3 yıllık garantisi geçerli değil.)

Soğutucuyu geri takarken Vrm pad'lerine dikkat ettim. Vram bloğunu sökmedim.

CP 2077'de, oto fanda 66c civarı. Bu, kasada yan fan olmadan ve büyük CPU hava soğutmasıyla aldığım değer. Yan fan ve su soğutmayla daha düşürülebilir.

Sıcaklık ekran görüntülerini ekleyeceğim.

Kart Cyberpunk 2077'yi 1440P - RT Ultra - DLSS Balanced ile sabit 60 FPS oynatır. Path Tracing, Ray Reconstruction ve DLSS Performance ile 40 FPS civarı oynanabilir.

HDMI 2.1 vardır.

Kartın ilk sahibiyim. Masaüstü PC kullanmayı bıraktığım için satıyorum. Notebook ve PS5'le devam edeceğim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 7750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İlanda blok temizliği yaparken macun yenilediğimi yazmıştım. Bu da bir ihtiyaçtan dolayı olmadığı anlamına geliyor.

Düzgün bir temizlik için bloğu sökmek gerekiyor. Ayrıca, MX-4 fabrikada sürülenden daha kaliteli bir macun.

Güven sorunu olan arkadaşlar diğer ilanlara bakabilir. Sistem notunda, ilanın ikinci el kuralları dahilinde yoruma açık olduğunun belirtildiğini hatırlatmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.