Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS RTX 3090 TUF Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
6
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ASUS RTX 3090 TUF Gaming
    SATILANLAR
    ASUS RTX 3080 TUF GAMING - Ürün tr faturalı. 1.5 sene kadar kullanıldı. Bakımları yapıldı. Problemsiz çalışıyor. Fiyat SATILDI TL
    Asrock RX 6800 Challenger Pro - Yurtdışı ürünü. İçi daha önce açılmadı, güvenlik etiketi üzerinde duruyor. Fiyat SATILDI TL
    MSI RTX 3070 SUPRIM X - 15/08/2021 tarihli Vatan faturalı. 11 ay garantisi mevcut. Güvenlik etiketi üzerinde. Fiyat SATILDI TL
    Gigabyte RTX 3080 Aorus Xtreme - 1.5 sene civarı kullanıldı. Bakımlarını yaptım. Tr faturalı. Kutusu faturası mevcut. Problemsiz çalışıyor. Tank gibi kart. Bir yerinde bazı çizikler var, onun dışında sıkıntısı yok. Fiyat SATILDI TL
    Gigabyte RTX 3070 Vision - 1.5 sene civarı kullanıldı. Kutusu mevcut. Herhangi bir sıkıntısı yok. Fiyat SATILDI TL
    ASUS RTX 3090 TUF Gaming - Güvenlik etiketi üstünde. Yüksek fan devrinde 1 adet fandan hafif sürtünme sesi gibi bir ses geliyor, bunun dışında sıkıntısı yok. Fiyat 15000 TL

Test isteyenler pm atabilir veya 0534 528 8400 Whatsapptan yazabilir

[SATILDI] ASUS RTX 3090 TUF Gaming [SATILDI] ASUS RTX 3090 TUF Gaming
    [SATILDI] ASUS RTX 3090 TUF Gaming [SATILDI] ASUS RTX 3090 TUF Gaming

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beşiktaş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba asus tuf için son fiyat nedir?

• aligonulacar kullanıcısına yanıt

TUF satıldı hocam.

• Tuf kaça gitti hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    9750 TL'ye hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gigabyte RTX 3080 AORUS XTREME eklendi. En tepe 3080 modellerinden biri, kallavi bir kart.

• Keleşş kullanıcısına yanıt

Bir süre kullanım sonrası forumdan bir arkadaşa satmıştım. En memnun olduğum kartlarımdan biri olmuştu. Muazzam bir detay gerçekten XTREME. Hayırlı satışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt

Evet gerçekten benim de çok beğendiğim bir kart. Teşekkürler hocam.

• Asrok 6800 satıldı, ASUS RTX 3090 TUF eklendi.

• Bir adet Gigabyte Vision aldım. Ücret gönderildi kargo bekleniyor. İlgisi için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.