Şimdi Ara

Asus Rx 6900xt Servis Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çamura yatmişlar bios değiştirilebilen birşey. Bios sorunu en kolay çözülen problem öyle birşey olsa idi. Bios yüzünden garanti dışı bırakılmaz bir cihaz fiziksel bir hasar da olmadığına göre nereden kar yapsak kardır mantığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de servisi iyi olan bir firma biliyorsanız paylaşında satın alımlarda onlara öncelik verelim. Hepsi aynı ... laciverti gibi görünüyor bana.

Edit: Ayrıca 27.01'de aldığınız ürünü 05.02'de servise vererek hata etmişsiniz. Keşke 14gün iade hakkını kullanıp direkt aldığınız yere iade etseydiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoizhik -- 28 Şubat 2021; 16:4:43 >
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Ekran kartları iade olmuyor diye biliyorum. Servis talebi oluşturdular Vatan Blg. de maalesef. Birde elimde 3 üncü gün çekilmiş video bile var yani 31 ini 1 ine bağlayan gece arızayı gösteren video kaydı. Ben anlamıyorum bu insanlar bizi nasıl bu kadar aşağılayabiliyor.
  • Gelişmeler nedir hocam?

• Kartı geri talep ettim tüketici mahkemesine başvurucam. Gelişmeleri an be an yazacağım. Dediğim gibi 27 sinde aldığım kartın 31 inde arıza videosu var. Artı amd amerikaya arızayı başlı başına yazdığım bilgisayarımın özelliklerini içeren ve oyunumu içeren mail mevcut ki amd nin cevabıda var. Benim elim dolu da kartsız kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.