Şimdi Ara

ASUS RX580 8GB - RYZEN 5 2600 - GIGABYTE B450 - CORSAIR 16GB RAM - (LAPTOP İLE TAKAS OLUR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS RX580 8GB - RYZEN 5 2600 - GIGABYTE B450 - CORSAIR 16GB RAM - (LAPTOP İLE TAKAS OLUR)

SATIŞ FİYATI 7500LİRA

TAKAS OLACAK NOTEBOOK DA 17 INCH EKRAN, ORTALAMA EKRAN KARTI, M2 SSD YUVASI OLMASI GEREKİYOR

ELDEN ELE DOLAŞMAMIŞ KURCALANMAMIŞ SORUNSUZ BİR BİLGİSAYAR

işlemci: ryzen 5 2600

anakart: gigabyte b450ms2h

ekran kartı: asus dual rx580 8gb

ram: corsair vengeance 3000mhz 16gb (2x8)

güç kaynağı: high power modular psu 650-700w (hatırlayamadım, yazıları arkada kaldı bakamadım)

kasa: aerocool cylon mini (öndeki led yanmıyor)

hdd: 1tb

extra: 2 adet aerocool 12cm kırmızı şeritli fan (red rev)

kutular kısmen duruyor. garanti durumlarını hatırlamıyorum, bitmiş diyelim. müzik prodüksiyonu yaptığım kişisel bilgisayarımdır. nadiren bf4 ve forza oynarım. yorulmamış,kurcalanmamış, elden ele dolaşmamış temiz sistem.

mobil çalışabilmek için laptopa geçeceğim, BENZER GÜÇTE MOBİL CİHAZLA TAKASLIK (m2 ssd yuvası olması gerekiyor)

ASUS RX580 8GB - RYZEN 5 2600 - GIGABYTE B450 - CORSAIR 16GB RAM - (LAPTOP İLE TAKAS OLUR)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.