Şimdi Ara

ASUS S30N110CM CENTRINO ULV 1.1GHz 8.9' LCD Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar,aşağıda linkte bulunan 8.9" ekranlı laptop u almak istiyorum.aranızda kullanan var mı acaba? kullananlar memnun mu diye merak ettim.

http://www.eternal.com.tr/asp/show_stock.asp?product=ASUS%20S30N110CM

• Marmara Bahçelievler kampüsünde bir kız kullanıyor.
    Kantinde otururken bir telefon geliyor kıza,hemen çantasının içinde çıkartıyor(tahminimce internete bağlıyor) işini halledip kapatıp tekrar çantaya...

Laptop nasıl bilmiyorum,ama kızın inanılmaz elleri var ve laptopla aşırı uyum sağlıyor

Tabi bu işin şaka kısmı.

Bende bi ara böyle küçük birşey istiyordum,ki hala istiyorum.Fakat bu biraz fazla küçük.Parmak boyutun çok önemli.Malesef benim parmaklar dolma gibi. Adımı yazmak için iki basmayla yazabiliyorum.E ye basınca diğer 2 harf kendiliğinden geliyor Yani boyuta fazlasıyla dikkat etmelisin.

Pil süreside 6 saat yazıyor ama 1-2 kullanana sorduğumda full açık kaldığında 4 saati hiç geçmiyor diyorlar.Ekran parlıklığını azaltırsan tabiki bu sürenin üstüne çıkar ama 8.9" 'te okuyabilirmisin düşük parlaklıkla bilemiyorum,ben okuyamadım...

Saygılarımla,

MERTŞENER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 21 Aralık 2005 11:12:55 >

• Teşekkür ederim fikirler için.Evde iki tane laptop um var halen aklım bu küçük cihazda kaldı :) küçük olması rahatça taşınmayı sağlıyor.en çok bu yüzden istiyorum.benim parmaklar küçük biraz bi alabilsem kullanmak kolay.. Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeprom -- 21 Aralık 2005 20:01:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.