Şimdi Ara

ASUS S46C Series Kullanıcıları Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
4
Favori
20.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet mantıksız. ürün bana satılırken de cache için kullanıldığı söylendi ancak masaüstünden kayıtlı bir word dosyası açarsan cache dosyasının gene c üzerine kaydedildiğini görürsün. bence biraz pazarlama stratejisi kokuyor. ayrıca recovery dosyaları kaç gb bilmiyorum.
  • oguzkara O kullanıcısına yanıt
    Cache sisteminin çalışıp çalışmadığını anlamanın o kadar kolay olmadığını düşünüyorum. Ama windows boot süresi düşük değilse kesin katakulli vardır. :) Eğer makina yapmıyorsa 3.parti programlarla bu işi yaptırmak lazım. hm76 çipsetlerde intel'in RST cache sistemi kullanılamıyormuş. Cihaza sahip değilim ama bu sistemi araştırdım biraz. Bi kaç yöntem var ama intel'in sistemi kadar basit bir sistem göremedim. Windows kaç gb tutuyor bilmiyoruma ma sistemi SSD'ye kurmak en sağlam çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 24 Ekim 2013; 17:27:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ASUS S46CB WX020H Notebook stoklarda bulamıyorum. Bildiğiniz bir mağazada var mı ?
  • teknosa da i3 lü model %43 (biraz şişirme indirim) ile 1090 liraya düşmüş bugun ama bitmiş.

Ulan yine yakalayamadım be :( mağazalarda varmıdır acaba nasıl öğrenirim onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

teknosa da i3 lü model %43 (biraz şişirme indirim) ile 1090 liraya düşmüş bugun ama bitmiş.

Ulan yine yakalayamadım be :( mağazalarda varmıdır acaba nasıl öğrenirim onu

http://www.teknosa.com/urunler/125032528/asus-s46cb-wx019h-ultrabook#TeknosaStoreInMap

Buradan kendine yakın mağazada olup olmadığına bakabilirsin hocam. Ben i5 işlemcili modelini arıyorum bir kaç gündür. Hala bulamadım. Bulamazsam mecburen bende bundan alıcam.

• Aa sagolasin hocam bakayim.valla i5li modele bende pcdepo da bakmistim ama kalmamis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11.com da 1690'a bu modelden bi tane kalmış yetişen alır :) aşağıda linkini verdim isteyen olursa i7 işlemcili de mevcut aynı sitede.

n11.com Asus S46CB-WX020H

n11.com Asus S46CB-WX044H

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkara

n11.com da 1690'a bu modelden bi tane kalmış yetişen alır :) aşağıda linkini verdim isteyen olursa i7 işlemcili de mevcut aynı sitede.

pcdepo da 1460 dı ora beklenir :)

i5 e karar vermiştim ama

i3lü bu model 1100 olunca kafamı karıştırdı ya hazır bana çok yakın metrocityde de varmış :/

napsam beyler çok çok farkettirirmi işlemci kendini :/ ( ve arasında fark edilcek işlemciden baska fark var mı)

• ikincielucak kullanıcısına yanıt
    valla hocam bence çok farkeder ama tam da yetkili sayılmam. aşağıda sizin için bi karşılaştırmalı tablo verdim. bi de gittigidiyorda buldum sizin içn 1499 tl diyo. maximum kartla alışveriş yapınca 100 tl maxipuan veriyor bi değerlendirebilirsiniz.

gitti gidiyor Asus S46CB-WX019H
     ASUS S46C Series Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkara -- 26 Ekim 2013; 23:10:40 >

• quote:

quote:

n11.com da 1690'a bu modelden bi tane kalmış yetişen alır :) aşağıda linkini verdim isteyen olursa i7 işlemcili de mevcut aynı sitede.

i5 e karar vermiştim ama

i3lü bu model 1100 olunca kafamı karıştırdı ya hazır bana çok yakın metrocityde de varmış :/

napsam beyler çok çok farkettirirmi işlemci kendini :/ ( ve arasında fark edilcek işlemciden baska fark var mı)

Aynı durumdayım gerçekten. Pc Depo ile mailleştim serisi tükenmiş stoklara girip girmeyeceği hakkında bilgi vermediler maalesef. O yüzden fiyat farkıyla da beraber bende i3 e karar verdim. Bir aksilik olmazsa yarın öbürgün alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: hc_tr

quote:

quote:

i5 e karar vermiştim ama

Aynı durumdayım gerçekten. Pc Depo ile mailleştim serisi tükenmiş stoklara girip girmeyeceği hakkında bilgi vermediler maalesef. O yüzden fiyat farkıyla da beraber bende i3 e karar verdim. Bir aksilik olmazsa yarın öbürgün alıcam

teknosa nın 3 mağazasını dolaştım.i3 lü model bile gelmez dediler,bugun ne olduysa gelmiş.sordum aynı mağazaya oldu öyle diyor.

bu indirim eger sadece haftasonu içinse bu hafta alamayacagım heralde ama bir daha indirim olur diye düşünüp umut ediyorum

eğer sen alırsan bilgilendir hocam , ürün hakkında bilgi alırım

• Tabi ki. Teknosanın webdeki bilgileri doğruysa yarın ya da öbürgün alacağım. Umarım gittiğimde stokta yok demezler...
  • 1090 a satilan cihaz bugun 2010 lira olmus.bu fiyattan kimse almaz zaten.bidahaki turuncu indirimde c.tesi sabahtan gidip alacagim insallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd var ama kullanamıyoruz neye yarar arkadaş

recovery verileri varmış, recovery yılda kaç kere yapacağız sanki, 3 yıldır acer kullanıyorum 2 defa recovery yaptım daha
  • Arif kullanıcısına yanıt
    doğru diyosunuz önce bunu belirtmek isterim ve eklemek isterim ki bence win8'de recovery çok önemli bişey artık cd'yi tak onu seç boot menüsünden hallet olayları geride kaldı tek tuşla reovery yapıyorum benim çok işime yaradı. Bı kısmını kullansak fena olmazdı hani.
  • oguzkara O kullanıcısına yanıt
    2010 yılında aldığım acer'da da cd/dvd takmadan kolayca recovery yapıyordum ama recovery öyle zırt pırt yapılan bir şey değil ki 24 gb ssd resmen esir alınmış durumda... ayrıca recovery'nin orada ne işi var, sonuçta recovery kısmında okuyup bizim normal hdd'ye yazmıyor mu? normal hdd yavaş olduktan sonra okuduğu yer ssd olsa ne olur olmasa ne olur?

süper hızlı flaş bellek de alsanız, kopyalama yaparken sizin hdd'nin yazma hızı kadar veri yazabilirsiniz, benim çalıştığım büyük ebatlı autocad projeleri var, autocad'i ssd'ye kurup o dosyaları orada çalıştırsam çok işime yarayacaktı bu şekilde sadece deli ediyor maalesef... en temizinden format çakıp recovery'i de silmek istiyorum kullanabilmek için ona da üşeniyorum şirket bilgisayarı zaten garanti dışı falan kalmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 30 Ekim 2013; 15:58:33 >
  • Cihazını satmak isteyen mesaj atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayret birşey piyasada ASUS S46 bulunmuyor.
    hiçbir elektronik markette yok. webdede kalmmamış

hatta s400 de bulunmuyor...

nedendir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez26

hayret birşey piyasada ASUS S46 bulunmuyor.
    hiçbir elektronik markette yok. webdede kalmmamış

hatta s400 de bulunmuyor...

nedendir acaba?

Üretimi durduruldu diyor mağaza sorumluluları ama bana inandırıcı gelmiyor bu. Böyle bir bilgisayar üretilmeyecek de ne üretilecek ?
    Şükür ki geçen haftalar son zamanlarına doğru Teknosa dan aldım i3 lü modelinden.. Çok memnunum. Ama windows 8 den memnun değilim.
  • konudaki tüm soruları okuyarak herkese hitaben cevaplıyorum;
    biraz geç cevap oluyor ama.... daha önce bir kaç konudada yazdım bunları. SSDyi bilgisayarım dan göremezsin. disk yönetiminden görebilirsin. zaten işletim sistemi ve
    kurtarma (recovery) bölüntüsü hddye yüklenir. o ssd msata girişli anakarta gömülü expresschace teknolojisi ile bellekleme için kullanılan bir ssd dir. bellekleme şöyle çalışır.
    Windows her iki diski (hdd ve ssd ) tek disk gibi görür ve bilgisayarı kullandıkça sık kullanılan uygulamalar ve sistem dosyaları SSD ye kaydedilir. böylece bilgisayar
    açılış kapanışı hızlanır masaüstünde kullanım hızlanır.

bu ssd depolama olarak elbette kullanılır ancak hızdan mahrum kalınır.

eger pcde dvdroom yoksa yeri boştur. bir DVDrom alınarak takılabilir. yada bir ssd alınıp hddnin yerine takılır hdd de dvdroom yuvasına akasa nstore gibi bir araçla takılıp
    depolama olarak kullanılabilir.

burada anlattıklarım uygulanarak ssd veya farklı bir diskte recovery partitionu kullanmak mümkün.. http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=80999302

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.