Şimdi Ara

ASUS S46CB-WX019H ULTRABOOK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
21.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat abartılı artmış sanırsam; 1858 tl
  • OCZ Agility3 128gb ssd ve özel seri 7200 devirli Seagate Momentus 320gb hd okuma yazma testleri ve gt740m testlerini yakında ekleyeceğim.

ASUS S46CB-WX019H ULTRABOOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yörükoğlu2014 -- 17 Haziran 2013; 20:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toughguy

quote:

Orijinalden alıntı: yahel06

@toughguy

GRİD 2 yi yüklemişsin,bilgisayarın oyundaki performansı nasıl ?

Ayrıntıyı iyi yakalamışsınız. Grid2'yi ekran kartını test etme amaçlı yükledim ve oynadım. Sonuç bana göre tatminkar fakat oyun kurtlarının denemesi daha sağlıklı bilgi verir. Max çözünürlükte herhangi bir takılma yaşamadım. Sonuçta bu bir ultrabook MSI'ın GT serisiyle kıyaslamamak lazım.

ben de acaba güncel oyun çalıştırır mı diye http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/Requirements/grid-2/11646?p=a

sitesinden deneme yaptım grid 2 için sadece CPU yetersiz geliyor.siz de yüklemişsiniz dikkatimi çekti.Aslında son ayarlarda da çalıştırmasa da olur.Ayda yılda bir oyun oynarım.Sizde çalıştığına göre bilgisayar yeterli geliyor demek

@azoss

teknosada bu hafta 999.9 a kadar düştü .tükenmiş, sanırım sadece internet satışı yapan bir sitede var o da dediğin fiyatta

• quote:

Sen satış danışmanlarını boşver bize güven. Eğer 24 gb'lık sandisk u100 ssd'yi görülebilir ve kullanılabilir hale getirmek istiyorsan lisanslı Windows 8'den ve kolay bir şekilde fabrika ayarlarına geri dönme lüksünden vazgeçebilirsin. Bu ssd kurtarma (recovery) amaçlıdır başka bir amacı yoktur. Eğer silersen istediğin gibi kullanabilirsin. Sık kullanılan dosyaları belleğe almak diye bir şey söz konusu değildir.

Yerinde olsam orayı siler, windows sistemi oraya kurardım.Mekanik hardiskin sesindende, yavaşlığındanda kurtulurum böylece.öyle bir olanağın varsa yap benceHayırlı olsun güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarnat1985

quote:

Sen satış danışmanlarını boşver bize güven. Eğer 24 gb'lık sandisk u100 ssd'yi görülebilir ve kullanılabilir hale getirmek istiyorsan lisanslı Windows 8'den ve kolay bir şekilde fabrika ayarlarına geri dönme lüksünden vazgeçebilirsin. Bu ssd kurtarma (recovery) amaçlıdır başka bir amacı yoktur. Eğer silersen istediğin gibi kullanabilirsin. Sık kullanılan dosyaları belleğe almak diye bir şey söz konusu değildir.

Yerinde olsam orayı siler, windows sistemi oraya kurardım.Mekanik hardiskin sesindende, yavaşlığındanda kurtulurum böylece.öyle bir olanağın varsa yap benceHayırlı olsun güle güle kullan.

Teşekkürler. OCZ Agility3'ü denedikten sonra 500gb'lık Hitachi diski taşınabilir disk yapmaya karar verdim. OCZ Agility3 resmen uçtu. Saniyede 517mb yazma ve 538mb okuma hızlarına ulaşabildim. Tabi bunların sentetik testler olduğunu unutmayalım.

ASUS S46CB-WX019H ULTRABOOK

• 1090 tl ye aldım diyenler nerden aldı şimdi 1800 civarı
    1000 civarı olsa direk alacam tam istediğim özellikler var
  • yüklediğiniz oyunlarla ilgili performans bilgilerini paylaşırsanız sevinirim
    ben grid 2 ve metro last night oyunlarında sorun yaşadım. antivirüs oyun dosyalarını sildiğinden sanırım antivirüs ne kullanıyorsunuz bu arada tavsiyelerinizi alıyım.
    (birkaç site araştırdım bitdefender ve billguard win 8 performansı en yüksel olanlardı. bitdefender dosya silip durdu onu sildim şimdi biilguard deniyorum bakalım nasıl olacak vaziyet.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalban -- 18 Haziran 2013; 12:19:11 >
  • haftasonları kampanyaya giriyor takip et yakalarsın tekrar umarım

http://www.teknosa.com/...-s46cb-wx019h-ultrabook
    http://www.kliksa.com/u...19h-ultrabook/901785456

bu arada arkadaşın dediği gibi ssd'ye win 8 kurmak performansı katlar diye düşünüyorum.
    sizler ne düşünüyorsunuz orj. win 8 i aktarabilirmiyiz ssdyi formatladıktan sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: kalban

haftasonları kampanyaya giriyor takip et yakalarsın tekrar umarım

http://www.teknosa.com/...-s46cb-wx019h-ultrabook
    http://www.kliksa.com/u...19h-ultrabook/901785456

bu arada arkadaşın dediği gibi ssd'ye win 8 kurmak performansı katlar diye düşünüyorum.
    sizler ne düşünüyorsunuz orj. win 8 i aktarabilirmiyiz ssdyi formatladıktan sonra...

Ssd'ye geçtiğim için performans 5 kat arttı zaten (disk performansı). Başka bir bilgisayarda win 8 yüklediğim OCZ ssd'yi 500gb'lık harddiskin yerine taktım. Bios'ta bazı ayarları yapmak lazım yoksa kullanamıyorsunuz. 24gb'lık ssd'ye win 8 kurmak ne kadar mantıklı olur onu bilemem ya da kapasite yeter mi win 8 için onu da bilmiyorum açıkçası. Bence en mantıklısı ssd'ye geçmek diğer harddiski de taşınabilir harddisk yapmak. Ben antivirüs programı kurmadım asusla beraber gelen trend micro yu kullanıyorum. Sadece grid2 yükledim , oynadım herhangi bir sorun yaşamadım. Oyunla ilgili videoları paylaşırım yakında.

• anti theft i kuran var mı acaba ? yanında hediye ettiler ama pek bir getirisi var mı ? fişlenmeyelim
  • Oyunculuğum gerçekten berbat.

• @toughguy

video için teşekkürler bence performans görüntü 10 numara ama siz ssd ye geçtiğiniz için performansın arttığını söylemiştiniz

ben de gird2 yi yüklesem bu şekilde oynayabilir miyim ?
  • kalban K kullanıcısına yanıt
    ben kaspersky internet securty ve malwarebytes kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahel06

@toughguy

video için teşekkürler bence performans görüntü 10 numara ama siz ssd ye geçtiğiniz için performansın arttığını söylemiştiniz

ben de gird2 yi yüklesem bu şekilde oynayabilir miyim ?

Oyun ssd'de kurulu olmadığı için kendi orijinal Hitachi harddiski taktım yeniden :) Sizde aynı şekilde oynayabilirsiniz tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron_man

quote:

Orijinalden alıntı: Linuxista

arkadaşlar SSD disk imaclerde olan 128 gb ssd disk gibi daha ince hızlı disk. üzerinde sadece win 8 yüklü. bu sayede kısa sürede sistem açılıp kapanabiliyo. çalışırken de daha hızlı çalışıyo. ultrabookların işlemcileri de anakarta bütünleşik oluyo. i5 olsa da 1.7ghz i geçmiyo. ısınma problemi için diye biliyorum.
    ben de bugün teknosadan i3 asus ultrabook düşünüyorum. aynı özelliklerde hp ultrabook var vatan bilgisayarda. artısı i5 1.7ghz eksisi ekran kartı gt630m. ikisinin arasında kaldım. asusun kasası malzemesi çok hoşuma gitti. hangisini alırsam alayım 4gb daha ram takıp 8gb yapıcam ama asusun i3 olması canımı sıkıyo. tecrübelerinizden hangisinin daha uygun olduğunu söyler misiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/hp-c6t63ea-15-b030st-ultrabook-corei5-17ghz-4gb-500+32gb156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=63982

Dostum aynı kararsızlığı ben yaşıyorum hp de gızel hoş ama kasa asus da daha iyi
    Kayınpedrre alıcam ekran kucuk olsun istiyor söa hpnin özellikleri daha iyi ssd olarak 32gb var hp

kaçırdım asusun fiyatı 1800 oldu :(

• Teknosada 999 TL ye düştü arkadaşlar.Almak isteyenlere duyurulurBende sipariş ettim bi tane.BKM expres ile neo kart %5 para puan verdi sizde takip edin.1000 TL ye 100 TL hediye çekide veriyor.1000 TL dolsun diye 1 tanede kulaklık sipariş ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarnat1985

Teknosada 999 TL ye düştü arkadaşlar.Almak isteyenlere duyurulurBende sipariş ettim bi tane.BKM expres ile neo kart %5 para puan verdi sizde takip edin.1000 TL ye 100 TL hediye çekide veriyor.1000 TL dolsun diye 1 tanede kulaklık sipariş ettim.

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
  • link verir misiniz?
  • avantajix %2.25 unutmayalim

www.teknosa.com/urunler/125032528/asus-s46cb-wx019h-ultrabook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler bu laptopu almak isteyen arkadaşlar var ise elimde asus laptoplarda geçerli 350 tl lik teknosa hediye çeki var tüm teknosa mağazalarında geçerli.
    link burada. http://forum.donanimhaber.com/m_76459296/f_//tm.htm#76459296 fiyatta küçük bir pazarlık söz konusu. 31 ağustosa kadar süresi var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.