Bildirim
ASUS S551LB NOTEBOOK BATARYA YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eskisi gibi değil merak etmeyin batarya tam dolduğunda gücü kesiyor birnevi boşta duruyor.Örneğin elektrik kesintisinde hemen devreye giriyor hem makineyi hemde veri kaybını koruyor.Seyyar batarya olsaydı çıkaracaktınız heralde bu günümüzde gereksiz bir kulnımdır batarya üzerinde olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Eskisi gibi değil merak etmeyin batarya tam dolduğunda gücü kesiyor birnevi boşta duruyor.Örneğin elektrik kesintisinde hemen devreye giriyor hem makineyi hemde veri kaybını koruyor.Seyyar batarya olsaydı çıkaracaktınız heralde bu günümüzde gereksiz bir kulnımdır batarya üzerinde olsun.
biraz teknolajinin gerisinde kaldım açıkçası çok teşekkür ediyorum o halde herhangi bir sorun yok :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X