Şimdi Ara

Asus Sabertooth 990FX R2.0 1 Uzun 2 Kısa Bip Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Donanım bilgileri aşağıdaki gibi, ek olarak 650 Watt High Power markalı PSU var. Yedek ekran kartım var (harici beslemeye gerek duymayan) ram slotlarını da değiştiriyorum ama halen 1 uzun 2 kısa bip uyarısı alıyorum.
    Özellikle merak ediyorum AMD FX8350 CPU kullanan arkadaşlar PSU olarak kaç Watt PSU kullanıyorlar. Güç yetmiyor gibi geldi ama elimde 700 Watt ve üzeri PSU yok. Tam yük PSU Watt değerini nasıl ölçebilirim?

Teşekkürler.
    Donanım: Asus Sabertooth 990FX R2.0 - Amd Fx8350 - Sapphire Hd7850 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit - Kingston 120GB V300 - Corsair Vengeance Pro 8Gb (2x4) 1866Mhz

• Bellekleri tanımıyor.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Uzun bir zaman kullandım üzerindeki belleklerle, 4 ay kapalı kaldı şimdi açılmıyor. Asus'un support listesinde bu bellekler listelenmiyor biliyorum. O kadar zaman nasıl çalıştı anlamadım ki.
  • Sabertooth biraz sıkıntılı bir anakart görebildiğim kadarıyla. Her kullanan dile getiriyor, en azından gördüklerim öyle.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur, Sabertooth ve AMD olayından pişman oldum. Zaten evde bir kamyon çalışıyormuş hissi veriyor oyun açınca.
  • 650 oldukça yeterli bir güç ramlarde daha önceden çalıştıysa sonrasında sorun yapmaz ayrıca bahsettiğiniz yüksek seviye ses anakartın hiç bir parçasından gelmez muhtemelen işlemci yada gpu fanından kaynaklanıyordur neyse sağ köşede mem ok tuşu var sistem açıkken ona basın olmadı alttaki direct düğmesini deneyin bunlar sistemi açmak için ayarları optimize edecektir sorun devam ediyor ise bence işlemcide dahil herşeyi söküp tekrar takın ramlari olmadı tek ram olarak takıp deneyin olurda sistemi açarsanız bios update edin düzelicektir donanımsal bir arıza yoksa
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Mem Ok tuşunu denedim ramlari tek slot bütün slotlarda denedim. Bir işlemci kaldı söküp takmadığım onu da deniyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.