Şimdi Ara

Asus Sabertooth Anakartta Hata ! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumu uzun zamandır takip eden ve teknolojiye ayak uydurmasını seven birisiyimdir.Dün itibarıyla imzamda yazılı olan sistemi almış bulunmaktayımdır.
    Bugün Sistemi toplayacak dostum eve geldi ve başladık toplamaya.İşler bittiğinde Power'ın düğmesine bastığımızda çok şükür sorunsuzca çalıştı bilgisayarımız. Sistemimizi kurarken bir anda Anakartın üzerinde 2 adet kırmızı ışık yandı ve bir daha ekran gelmedi. Ram'leri yerini değiştirmemize rağmen banamısın demedi ve kasayı kapattık :( ..
    Bununla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz ?Şimdiden Teşekkürler...

• tahminen psu yetmiyor olabilir belli bir gücü var ayrıca gtx 570'e 650w absolute bazen problem oluşturabiliyor güç olarak yeterli olmayabilir hocam high power genelde psu kaldırmıyor 850w güçlü bir power ile bir deneyin...O sistem'e o powerı takmak bana mantıklı gelmedi açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix41 -- 20 Ocak 2011; 1:33:36 >
  • Bilgisayarı açmak için tuşa basınca fanlar dönüyorsa sorun büyük ihtimalle anakartta, yok fanlarda dönmüyor hiç bir ışık yanmıyorsa psu dadır. Cpu fan girişine bakın işlemci fanı dönüyormu. Tüm ışıklar yanıyorsa fanlar dönüpte bilgisayar açılmıyorsa herddiski ve 2 ramide çıkarın tek ramle deneyin.
  • bıos pilini çıkar tak bide onu dene aynısı banada olmuştu
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkur ederım.
    Sorun anakarttaymış. Yenısı ıle degısince sorunumuz kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.