Şimdi Ara

Asus Sabertooth x79 2011 soket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, benim sorum render aldigim siralarda ve bazen acik hicbir islem yapmiyorken bile ai suite durup dururken uyari veriyor. Bunun sebebi neden olabilir? yeniden baslattigimda duzeliyor. Driver guncel, bios guncel ai suite guncel degil.
    Ai suite 2 den mi acaba dedim ama hardware monitor programinda da min ve max degelerinde de 127 dereceyi gormus.

Asus Sabertooth x79 2011 soket Asus Sabertooth x79 2011 soket Asus Sabertooth x79 2011 soket

• aynı sorun bende de vardı.. ayrıca biosta da sacmasapan degerler gorunuyordu.. anakartın islemci soketindeki 2 tane pinde eğilme olmuş bir şekilde, o nedenle yapıyormuş meğer.. iğne ile düzelttim eğik pinleri .. işlemciyi taktım .. sorun duzeldi.. kontrol etmende fayda var..
  • Rtecim kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hemen bakiyorum
  • Egik pinler leke gibi gorunur .. muhtemeken ayni sorundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu ustad.. halledebildin mi sorunu..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtecim kullanıcısına yanıt
    Al Suite ile alakali sanirim, cunku kart normal gozukuyor. Hardware monitoru kurdum, AI suiteyi silip. Onun verileri daha gercekci gibi bir sorun yok suan. tesekkur ederim ilgine. Islerimi bitirdigimde `video produksiyon` bakima aldiracagim test icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.