Şimdi Ara

ASUS STRIX 1070 OC CUSTOM COOLING

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde ASUS STRIX 1070 OC ekran kartı var bunun yük altında sıcaklığını düşük tutmak için custom sıvı soğutma almak istiyorum Amazon'da ARCTIC Accelero Hybrid III-140 bunu bulabildim en iyi . Önerileriniz nelerdir?

• ARCTIC Accelero Hybrid III costum değil, hazır kit soğutma oluyor.

490 Lira şuan amazonda

490 Lİraya değmez bence, zaten aşırı ısınan bir kart değil 1070 STRIX

Load 65 derece
    http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_1070_strix_gaming_review,9.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 13 Şubat 2017; 8:42:48 >
  • o kart ısınıyormu ki ?
  • Hocam bence hiç kurcalama kartı.
  • 60C-70C maksimum çıkan bir kart. Onu 35-45 arası bir seviyeye çekmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını amazon.com dan aldım 1 ay garantisi oluyor bildiğim 2-3 yıllık garantisi yok yanlışım varsa düzeltin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 derecelere gelmediği sürece risk yok ki. Zaten o kart 80'leri bile zor görür.

Yurt dışında geçerli 2 ya da 3 yıl garantisi var yine. Asus ülkemizde 3 yıl garantili, yurt dışında bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 13 Şubat 2017; 12:37:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amazon.de den alsaydınız keşke 2 yıl garanti veriyorlar.
  • 50c nın altına ındırecegını dusunmuyorum.Ayrıca hard mod yapmayacak ısenız hıc gerek yok daha ıyı sogutmaya cunku sınır bellı.75c calısan ekran kartıma uygulamıstım bu sogutucudan 55c nın altına dusurmedı sıcaklıgı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 13 Şubat 2017; 16:58:49 >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar vazgeçtim herkes işine yaramaz dedi sağolun varolun
  • 1070 STRIX modeli tüm 1070'ler içinde en düşük sıcaklıkda çalışan 1070 modelidir kesinlikle böyle birşeye gerek yok.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    en stabil olanı olduğu için aldım asus'un ürünleri çok kaliteli oluyor. MSI da kullandım aynı şeyi diyemeyeceğim
  • bende 1070 strix oc edition kullanıyorum. kesinlikle 61 oldu ama 62 derece olmadı hicbir oyunda..ultra detay oynamama ragmen. bu kartın sıcak çalıştığını kimse söyleyemez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 13 Şubat 2017; 20:7:49 >
  • Isınıyor denilen rx 480 kullanıyorum Asus strix, 66 dan yukarı çıkmıyor. Ki 66 dereceyi oc modda görüyorum. Hocam hiç değmez bence, kalkışmayın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.