Şimdi Ara

Asus strix gtx 970 e oc yaptım sizce değerler nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus strix gtx 970 e oc yaptım sizce değerler nasıl?

afterburnerdan77-79 dreceyi hiç bizaman geçmiyor,ne kadar artırdıgım resimden bakabilrisiniz,10 saat pubg açık bıraktım herhangibir sorun yasamadım,oyundaykende ekranda yırtılma gibi sorunlarla karşılaşmadım,asıl sormak istediğim bu değerler normalse,biraz daha oc yapmsam nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 22 Ocak 2018; 23:59:27 >

• radef kullanıcısına yanıt
    Hocam gpuz görüntüsü atarsanız daha iyi olur. Bendeki değerlerle karşılaştırırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip oc için değerlerle paylaşırmısınız bende başlamak istiyorum ocye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam gpuz görüntüsü atarsanız daha iyi olur. Bendeki değerlerle karşılaştırırız.

paylaştım
    Hocam bende gpu 1250, vramler 1903 olarak sorunsuz çalışıyor. Daha önceleri 1300 mhz yapmıştım gpu yu, oyun ve testlerde sorun yoktu. Ama shadow of warda bu ayarlarda belirsiz zamanlarda oyun çakılıyordu. Önce 1275 yaptım yemedi, 1250 de sorun kalmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bende gpu 1250, vramler 1903 olarak sorunsuz çalışıyor. Daha önceleri 1300 mhz yapmıştım gpu yu, oyun ve testlerde sorun yoktu. Ama shadow of warda bu ayarlarda belirsiz zamanlarda oyun çakılıyordu. Önce 1275 yaptım yemedi, 1250 de sorun kalmadı.

hangisiin kaç artırdıgını tam anlamadım. ben %3 100 300 artırdım yukardan asagıya doğru.
  • Hocam nekadarlık bir fps artışı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

Hocam nekadarlık bir fps artışı oldu

emin değilim. ama biraz daha akıcı gibi hissettirdi
  • quote:

ikimizin bandwith degeri aynı ancak ben bu degerlerede inanmıyorum sanırım ekran kartının teknolojisi daha onemli;bunu suna dayanarak soyluyorum;
    arkadasımda gtx 780ti var ve bandwith degeri 350 civarında ancak yan yana aynı goruntu ayarlarında aynı yere baktıgmızda ben daha fazla fps alıyorum.

Hocam dediğiniz gibi hız, bit, iş hattı sayısı tek başına bir anlam ifade etmiyor. Yapım teknolojisi ve çalışma prensibi performansı belirliyor. Yoksa bizim kartlar gtx 1060 dan ya daha iyi performans göstermeli ya da en azından denk olmalıydı. Ama gtx 1060 %20 daha performanslı.
  • quote:

Hocam dediğiniz gibi hız, bit, iş hattı sayısı tek başına bir anlam ifade etmiyor. Yapım teknolojisi ve çalışma prensibi performansı belirliyor. Yoksa bizim kartlar gtx 1060 dan ya daha iyi performans göstermeli ya da en azından denk olmalıydı. Ama gtx 1060 %20 daha performanslı.

şu oc yle onu yakaladıgımızı dusunuyorum.
  • Hocam merhaba konu ile ilgili değil ama bir soruyu cevaplayabilir misin?
    Afterburner izleme ekranında ki voltaj limit değerinin 1 ve 0 arasında sürekli gidip gelmesi sorun mu, oyunda iken sürekli 1 olması gerekmiyor mu?
  • 970 ekran kartı ile OC dahi yapsanız 1060 seviyesine çıkamazsınız arada %15-20lik fark var imkansız yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 1 Şubat 2018; 23:36:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.