Şimdi Ara

Asus Strix GTX950 inceleme videosu ve soru-cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız dün yayın sırasında gtx 960'ın indirimde olduğunu duyup fiyatına baktıklarında ne güldük arkadaş :D gtx 950'den çok daha ucuzdu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Donanımhaber'in editörünü izleyin. Dk 25...Dördüncü denemede Vatan Bilgisayar'ın sitesine giren kahraman... :D Editörsün sen yaw.Daha önce bir kere olsa Vatan'ın sitesine gir.Biri de çıkıp söylemiyor mu acaba videoda anlatacağın şeyleri daha önce yap diye.Tomb Raider ile hatırlamadığım bir ekran kartını test ederken, 2 kutuyu yakması gerektiğini anlamayıp oyundan çıkmıştı.İşkence gibi...Rezillik...

adam tüm inceleme amaçlı aldıkları ürünleri eve götürüyor evde kullanıyor bu bilgisayarları hep
    onun için adam vatana giripde bişey almadığı için bilmiyor vatan gibi siteleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admix -- 21 Ağustos 2015; 12:04:02 >

• Cimbom?

• quote:

Orijinalden alıntı: admix

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar Donanımhaberin editörünü izleyin. Dk 25...Dördüncü denemede Vatan Bilgisayarın sitesine giren kahraman... :D Editörsün sen yaw.Daha önce bir kere olsa Vatanın sitesine gir.Biri de çıkıp söylemiyor mu acaba videoda anlatacağın şeyleri daha önce yap diye.Tomb Raider ile hatırlamadığım bir ekran kartını test ederken, 2 kutuyu yakması gerektiğini anlamayıp oyundan çıkmıştı.İşkence gibi...Rezillik...
    adam tüm inceleme amaçlı aldıkları ürünleri eve götürüyor evde kullanıyor bu bilgisayarları hep onun için adam vatana giripde bişey almadığı için bilmiyor vatan gibi siteleri

tüm olay bing in saflığı ne yazarsan yaz vatan bilgisayarı bulamıyor.

• Gigabyte Nvidia GeForce GTX 960 IX OC 2GB 128Bit GDDR5 kartı 13 temmuzda 708 tl ye hepsiburadadan aldım +100 tl hediye çeki+25 tl word puan kazanmıştım

• 960 ti çıkmayacak mı?
  • Mesut ne ictin programdan once kafa guzel herhalde?

• bu sitede tıkladığım her sayfa çok yavaş açılıyor yıllardır aynı hiç değişmedi
    aynı kağnı arabası gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

bu sitede tıkladığım her sayfa çok yavaş açılıyor yıllardır aynı hiç değişmedi
    aynı kağnı arabası gibi

Aynen hocam hele mention yaparken kriz geçiriyorum.
  • neden 390x incelen miyor

• İnceleme için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 11 sene Ati radeon mobility x1600 ü 11 sene kullandım gidiyor gitmez diye bir şey yok ama gitmemesi daha iyi, zaten 3. seneden itibaren 800x600 da oyunları hafif kasarak doku hariç en kötü ayarlarda oynuyordum

• Gtx 950 ve gtx 960 arasında 100Tl daha az bir fiyat farkı var ve bu fark çok az.O yüzden millet hep gtx960 alıyor.Normal de gtx 950 500Tl veya 600Tl olması gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 950 ye OC yapılsa gtx 960a yaklaşır mı veya geçer mi?
  • R7 370 NITRO 4gb gddr5 256bit gtx 950 arada kaldım testlere baktım tmm biraz götürsün beni istiyorum 4 GB olması daha makul geliyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.