Şimdi Ara

ASUS STRİX gtx970 kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus strix 970 aldım Oynadığım oyun Special force 2 acayip kasıyor normalde hic kasmaması lazım en düşük ayarda kasıyor

Eski ekran kartımın yüklü driverleri yüzünden kaynaklı olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki asus tan ekran kartının en son driverini indir kur low da uçarsın ole diyim

• eski ekran karti amd miydi?degilse hangi nvidia surucusu kurulu.bence amd eski kartsa format atip bastan kurun en yeni surucuyu.
  • witer123 kullanıcısına yanıt
    İmzanızdaki sistemde mi kullanıyorsunuz kartı?Oynadığınız çözünürlük nedir?Hangi driverı kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 30 Temmuz 2015; 12:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

eski ekran karti amd miydi?degilse hangi nvidia surucusu kurulu.bence amd eski kartsa format atip bastan kurun en yeni surucuyu.

Yok nvidia 9500gt idi ddr2 :)
    Bu kuruluydu üstüne digerini kurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

İmzanızdaki sistemde mi kullanıyorsunuz kartı?Oynadığınız çözünürlük nedir?Hangi driverı kullanıyorsunuz?

Galax 9500gt ddr2 eski bi karttı idareten kullanıyordum imzamdaki sistem

Çözünürlük en düşükte karttan bekledigim performansı alamıyorum örnegin video cekerken dalgalanma felan oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: azrailkere

tabiki asus tan ekran kartının en son driverini indir kur low da uçarsın ole diyim

Cd dekini kurdum ama sürüm aynı idi son sürüm ama tekrar silip veya format atmayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belki oyunu ekran kartı ile açmıyordur
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın pek anlayamadım
  • witer123 kullanıcısına yanıt
    Çözünürlüğü yükselt ayarları en sona getir fazla gelirse çözünürlüğü düşürmeden grafiklerden azar azar kısarak en iyi ayarı bulursun.gtx970 ler düşük çözünürlük için üretilmedi.

Eski driver ne varsa kaldır mümkünse format at ve işletim sistemini seçerek en son driver kur

http://www.geforce.com/drivers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 30 Temmuz 2015; 15:17:51 >
  • Teşekkür ederim deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.