Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Asus Strix Helios Kasa - Güzel fiyat. Satın Al 20 Temmuz 2024 00:07 1 1 [SATILDI] Asus Strix Helios Kasa - Güzel fiyat. Merhaba arkadaşlar Boşta duran kasamı satıyorum. Kasanın ucuz olmasının sebebi;a- Kasanın fanları yok. b- Kasanın önde 4 adet usb 3-0 girişleri var. Malesef daha önceleri anakartdan sökerken, resimlerde de görüleceği üzere 1 tane usb 3.0 portunu eğdim. Dolayısıyla, öndeki usb 3 'lerin sadece 2tanesi çalışıyor. c- Kasanın içinde olan 3.5hdd yuvası kayıp. Bu sebeplerden dolayı uygun fiyat yazdım. Pazarlık lütfen teklif etmeyin. Ankara içi elden teslim edebilirim. Kutusu var faturası da mevcut. Ama garantisi bitti. İsteyen olursa ödeme sonrası kargo yapabilirim. SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple Watch 9 45mm- Siyah [SATILDI] Satılık Playstation 5 Slim- çift kol- Logitech G915 Q ingilizce FC 25 Hesap Satılık-Şok fiyat