Arkadaşlar Razer Tiamat 7.1 elite kullanıyorum, daha önce MSI Z170A M7 anakartımın analog girişlerine takmıştım ancak çok da fazla memnun olmadım özellikle 7.1'e alınca subwoofer'ın aşırı düşük olması yüzünden. Ama 2.0'a alınca subwoofer inanılmaz güçlü ve sağlam vuruyordu. elbette 7.1 kulaklık alıp 2.0 kullanmayacağımdan bende yine formdan bir arkadaşımdan ASUS STRİX SOAR 7.1 ses kartı aldım. Bu durumdan yola çıkarak bir kaç sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.
1- sizce Tiamat'ım için STRİX SOAR 7.1 ses kartı yeterli olmuş mu? daha iyi bir ses kartı ile daha iyi bir subwoofer yada surround gücü ve kalitesi alabilir miyim?
2- Razer tiamat kullananlar; sizde de masaüstünde beklerken bi cızıldama yada uğuldama oluyor mu? arada bazen tamamen ses gidiyor bi iki saniye filan sizde de oluyor mu? çözümü var mıdır? tahminimce USB portları parazitlenme yapıyor ama bununda bi çaresi varmıdır?
3- ASUS STRİX SOAR 7.1 kullananların bana tavsiye etmesi gereken bilgi - paylaşım var mı? hani "şu ayarlar daha iyi güç verir vs". gibi.. Çünkü ben ayarları tam anlayamadım; özellikle 192khz ve 24bit gibi ordaki seçenekler ne işe yarıyor. 44khz yerine 192khz seçmek, 16bit yerine 24 bit seçmek mi gerekiyor? UPMİX açmak; gerçek 7.1 anlamına mı geliyor? gerçek 7.1 için ne yapmam lazım.
lütfen sıkılmadan yardımcı olunuz. zira çok moralim bozuk. daha iyi performans alabileceğimi düşünüyordum. g430 kullanıyordum; oyunda adamların ayak seslerini g430 ile daha iyi duyuyordum. Tiamat ile çok sıkıntı çekiyorum; acaba biyerde yanlışlık mı yaptım?