Asus Strix Tactic Pro Cherry MX Mekanik Gaming Klavye ürününü 1 hafta önce aldım. ürünü ilk asusun oyun turnuvalarında test imkanı buldum. kullandığım programlarda ve oyunlarda klavyede ki 21 adet makro tuşu çok işime yaradı. klavyenin arayüzünde gelen yazılımla birlikte makro için çeşitli profiller belirleyebiliyorsunuz. aydınlatması çok iyi gece kullanırken gözde yormuyor ( aydınlatması 4 kademeli). klavyenin hassasiyeti- malzeme kalitesi çok iyi. asus tecrübesini konuşturmuş.
Strix değilde rog için mekanik klavye çıkarsaydı tutardı, strixte unutuldu gitti.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
güzel klavye almışsın, hayırlı olsun güle güle kullan. ilerleyen zamanda tekrar yorum yapabilirsen almak isteyenlere faydası dokunur.
Hocam merhaba,
Bende de aynı klavyeden var, lakin makro tuşlarını istediğim gibi ayarlayamıyorum üzellikle programının içinden hiçbir ayar yapamıyorum. Sadece FN+MACRO RECORD tuşları ile makro tuşlarına birşeyler kaydedebiliyorum.
Benim yapmak istediğim M2 makro tuşuna örneğin tarayıcı exe sini kaydedip basınca çalıştırmak bunu beceremedim. Benim klavyemde mi bir sorun var yoksa ben mi beceremedim anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
AngaraGraLı
kullanıcısına yanıt
Hocam dediğiniz işlemi programı üzerinden denedim. M12 tuşuna winrar programını atadım sorunsuzca oldu.