Şimdi Ara

Asus Ta-250 Mod Yardim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus ta-250 sahibiyim kasamın sag ve sol kapaklarını seffaf yapmak ıstıyorum, ama bu konuyla ılgılı hıc bır bılgıye sahıp deılım yardımlarınızı we tavsıyelerınızı beklıyorum
    şimdiden teşekkurler ...

• Yazı rengin süper! Resmini koyarsan kasanın bir yorum yapabiliriz... Kolay gelsin.
  • benim kasanın ilk hali
  • kardeş bu yazı ne yaw toobe toobe neyse konuya gelelim umarım daha önceden etrafı cam kasa kapağı görmüşsündür çünkü görmemişsen böyle bişeyin hayalinide kuramazsın zaten :D o yüzden şunu diyim sana alcak iki kapağıda sökücen direk sanayiye :D bi güzel demir doğramacıda istediğin ebatta kestiricen iç kısımlarını sonra ordan çıkacan bi reklamcıya gidecen dicenki abi şu iki boşluğa uyacak şekilde bana plexy verirmisiniz kescekler hemen bi güzEL vercekler eve gidicen kasanın etrafına 404 yapıştırıcı sürüp plexy i monte etcen hadi bakalım :D
  • hoca ben yaptım benim kasada aynı.
    flexy için git sanayiye birine istediğin şekilde kestir kasanın kapağını sonra git bi pc markete al bi flexy çünkü daha iyi oluyo reklamcılar baya para istediler ben 30*30cm istedim adam benden 40 ytl istedi gittim bi pcmarkete ordan 25 e aldım.
    ve arkadaki fanları hemen çıkar öle iğrenç fanlar dünyada yoktur oralara 2 dene led fan tak.
    uv ışık yada gibi bişi takacaksan birini sol kapağın vidalarına dikkat edecek şekilde fanların yanına diğerinide hani hdd yerleri varya oraya uyacak bi biçimde kasanın boyuna göre yerleştir ama yan kapağa yakın olsun
    ayrıca flexy üzerine bi tane tam işlemci üzerine hava verecek şekild e fan takarsan daha iyi olur
    haa uv ışık alacaksan uc ışığa duyarlı toplama kiti falan da almalısın yada kasanın içini uv ye duyarlı bi speyle boya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus'tan daha f/p var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.