Şimdi Ara

ASUS TA5A1 yerine TA250 mi, TA9A1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bunun yerine eski seriden ASUS TA250 mi alayım yoksa yeni seriden ASUS TA9A1 mi?
    ASUS TA9A1 hakkında kalitesinin düşüklüğü ile ilgili bir yazı okudum biraz soğudum... yazı bu:http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=80815

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademdemir -- 6 Mart 2007; 15:18:37 >

• kESİNLİKLE SAÇMALAMIŞ O YAZIYI YAZAN NE ALAKASI VAR YAA HURDACIDAN MI ALMIŞ KASAYI NAPMIŞ, BEN KULLANIYORUM KASANIN MALZEME KALİTESİ VE İŞÇİLİĞİ MÜKEMMEL. ZATEN GÖRÜNÜM OLARAK TARTIŞILMAZ BİLE GÖREN HAYRAN KALIYO.
  • valla ikisinede bak bence

ta250 serisi nin 350w lıkları çıktı bikaç ay önce

ben kuzene almıştım ve oda benimki kadar sessiz

9a1 i bilmiyorum ama oda aynı yarda olması lazım ta250 ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: smecall

kESİNLİKLE SAÇMALAMIŞ O YAZIYI YAZAN NE ALAKASI VAR YAA HURDACIDAN MI ALMIŞ KASAYI NAPMIŞ, BEN KULLANIYORUM KASANIN MALZEME KALİTESİ VE İŞÇİLİĞİ MÜKEMMEL. ZATEN GÖRÜNÜM OLARAK TARTIŞILMAZ BİLE GÖREN HAYRAN KALIYO.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademdemir

ASUS TA5A1 yok artık.
    bunun yerine eski seriden ASUS TA250 mi alayım yoksa yeni seriden ASUS TA9A1 mi?
    ASUS TA9A1 hakkında kalitesinin düşüklüğü ile ilgili bir yazı okudum biraz soğudum... yazı bu:http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=80815

Verdiğin siteği daha önce biri de vermişti okudum ve 9A1 kullanıcısı olarak gerekenleri cevapladım bak istersen;

http://forum.donanimhaber.com/m_12681962/tm.htm

• ASUS TA9A1 hakkında bende bir bilgi isteyim; Yükseltme bombeleri mevcutmu kasada,anakart montajı için.yoksa vida ile mi yükseltiliyo
  • anakart montajı vidalarlar yapılıyo...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9a1 i bilmem ama ben ta-951 aldım ve aldığıma pişmanım. eski aopen h600b kasam buna göre çok daha kaliteli ve kullanışlı idi. kasanın tipi güzel, önde ve arkada 2 tane 12 lik fan takılabiliyor diye aldım kasayı. verdiğiniz linkteki yazan arkadaşa katıldığım bazı konular var
    -Disket sürücü yuvaya çok zor giriyor ve ön panel kablolarını sıkıştırıyor demiş ve tamamen haklı
    -vidalar uyduruk demiş ve yine haklı biraz sıkınca yalama oluyorlar
    -pci slot kapakları iyi değil demiş yine haklı çıkardıktan sonra yerine taktığınız kartı daha sonra kullanmıycaksanız orası boş kalır
    -kasanın sacının biraz ince olduğunu düşünüyorum aopen h600b ye göre
  • Bu üç kasada kaç santimlik kaç adet fan var?

Bir kaç sieye baktım hepsi başka yazıyor...Kimi 1 kimi 2 diyor.. boyutları farklı yazıyor..

Bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler...
  • Şu anda kullandığım kasayı kullanmadan evvel ASUS TA250 kullanıyordum. Kasaya 3 adet 80mm lik fan takılabiliniyor. Önde 1 arkada 2. Izgaralı ön kısıma Titan mavi ledli koymuştum çok güzel durmuştu. Ayrıca arkaya 2 adet 80lik yerine 1 adet 92lik de takılabiliniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.