Şimdi Ara

Asus'tan Açıklama: Windows 10'un Başarılı Olacağını Düşünmüyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

Madem o kadar kıymetliydi Android, hepitopu 4 tane modelin vardı niye veremedin Lolipop'u ha Asus?
    Asus hepi topu birkaç telefonuna daha 5.0 veremeden, google 5.1.1. çıkarıyor piyasaya Wp de an azından benden yüksek versiyon kullanan telefon olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 22 Mayıs 2015; 16:05:58 >
  • Yazık.. Bir zamanlar wm sürümlerinde Microsoft'un kapısında duran bir firmanın aradan geçen senelerin ardından eskiden de olsa ekmek yediği Microsoft'a laf çarpması pek yakışık almamış. Zira Android tarafında çok da revaçta ürünler üretemediğini cümle alemin bildiği halde ve -yazıyorum şuraya- gelecekte yine Windows'a döneceği halde oldukça talihsiz bir açıklama olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi kopyalamaya meraklı olan Asus illa ki bir Windows 10 Mobile cihazını kopyalayacaktır. Şu zamana kadar 2008'den beri benim bildiğim 3 tane orjinal ürünü var, EeePC ve Transformer ve PadFone serileri. Aylar öncesinden Zenfone 2 sözü verildi, hala daha net değil mesele. Elinde PadFone gibi mükemmel bir fikir var ve bunu son kullanıcıya getiremedi ya, bence önce kendini toparlasın ondan sonra başka sistemlere yorum yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 22 Mayıs 2015; 19:49:12 >
  • Helal asus valla adamsınız z2 çıksa da alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar düşünür, microsoft yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinti kirpi

Onlar düşünür, microsoft yapar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus kendi kuyusunu kendi kazdı, olur da wp10 çok tutarsa, MS'i nasıl ikna edecek acaba ? Yahu iki telefon ürettim diye havalara girmiş, aslında haklıda, WP10 daha hazır değil, geliştirilmesi için niye yatırım yapsın ki ? Tutarsa bakarız modunda. Eh Microsoft buna göre notunu vermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serinaga -- 23 Mayıs 2015; 12:54:10 >
  • Asus iyi bir firma ama Windows 10 hakkında peşin hüküm vermek yanlış olur.Tam sürüm çıktıktan sonra neyin ne olduğu anlaşılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Adamlar haklı. Microsoft'un ortağı olduğu Facebook'un sahip olduğu Whatsapp'a hala sesli arama gelecek. Onu geçtim İnstagram hala beta. Windows Phone'nun daha 1 sene gelişmesi lazım.

bu gelişim hızıyla 1 seneden daha çok sürer. telefonun hızı,tutarlılığı güzel.roket gibi geçiyor. ama program desteği gerçekten berbat. firmalar neden bilmiyorum android deki programlarının aynısını buraya taşıyamıyor. hep daha dandik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Hiç lise okumadım. 30 yaşındayım ve evet sanırım webtekno takipçilerinin çoğu bencede liseli, ama burdada o kadar olmasada liseli var.

Önemli olan lise, üniversite falan değil, ben bu Windows phonu sevmeme rağmen bencede 3-4 sene atağa geçmesi ihtimal dahilinde değil.

Tabi ben konunun sonuna iğneleyici şeyler yazdımki senin gibi bi kaç sazan takılsında keyfimize bakalım.

Başka türlü nasıl eğleneceğiz?!

ben buna katılıyorum. sistemin genel performansı bence çok güzel. ama program desteği tam tersi. leş,çöp. firmalar neden bilmiyorum programlarını android de yaptıkları kadar akıcı teferruatlı ve düzgün yapamıyorlar. onun haricinde symbian gibi kullanacaklar veya alıp facebook da takılacak.whats da yazacak tipler için ( 450 tl ye l820 satıldı) fiyat performans ürünleri. belki daha doğrusu şu olur; sık kullandığınız ürünlerin performanslarına wp de bakın güzelse cihazları göz kapalı alın. değilse düzelir falan diye beklemeyin.

• Asus çok doğru söylemiş. Şuan lumia 1320 kullanıyorum. Berbat ötesi resmen. Androide devam edeceğim galiba. Benim gibi düşünüyorsanız siz de (-) eksi basın.

edit: Bu kadar çok destekçim olacağını biliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cullukahmet -- 2 Haziran 2015; 12:24:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Farklı markalar varken bende Asus'un iddali bir marka olacağını düşünmüyorum

Zenfone serisinin satışları hiçte öyle demiyor ama. Adamlar yok sattı. Özellikle 4 GB ramli Zenfone 2 piyasayı sallayacak. 1.400 TL Türkiye satış fiyatı.

Asus'tan Açıklama: Windows 10'un Başarılı Olacağını Düşünmüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet

Asus çok doğru söylemiş. Şuan lumia 1320 kullanıyorum. Berbat ötesi resmen. Androide devam edeceğim galiba. Benim gibi düşünüyorsanız siz de (-) eksi basın.

ben yaptım sen yapma nasıl pişmanım bilemezsin,1320 satacaksan daha ufak iyi bir lumia al
  • quote:

quote:

Zenfone serisinin satışları hiçte öyle demiyor ama. Adamlar yok sattı. Özellikle 4 GB ramli Zenfone 2 piyasayı sallayacak. 1.400 TL Türkiye satış fiyatı.

o fiyatla nasıl sallayacak ?millet ağlıyor ölüyoz bitiyoz asgari ücretle çalışıyoz diye. adamın 2 aylık maaşı.
  • Asusun mobilde ne başarısı varki. Lg dese samsun dese neyse. Anca huawei asus der böyle şeyi. Ha diyelim dediği doğru çıktı mecbur değiliz ki android var

• quote:

quote:

2 Gb ram'e sahip 1520 tokat manyağı yapar rahat olun hocam.

• Futurizm: Gelecekte olacaklar hakkında öngörüde bulunmaktır. Hayatın çoğu alanlarında böyle öngörüler yapılır. Ama teknolojide böyle öngörüler yapmak genellikle karizma çizdirir. Çünkü telnolojik gelişim, diğer bilim, tıp vd. göre daha hızlı ve katlanarak gelişiyor. Gelişemez, işe yaramaz denilen bir teknolojik ürün geliştiren tarafından beklenmedik bir özellik eklendiğinde pekala rağbet görecektir. Bilişim tarihinde bunun yüzlerce örneği mevcut. Yıllar önce desktoplar yakın zamanda tarih olacak denmişti ama hala desktoplar revaçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierennet -- 3 Haziran 2015; 11:06:36 >
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Sony Z3'de 1520 Tokat manyağı yapar.
  • Dostlar bende en az sizin kadar Windows Phone meraklısı ve hayranıyım [ve tabiki kullanıcısıyım].

Ama bu kadar da fanboyluk yapmaya cidden gerek yok,belki sizden daha fazla takip ediyorum gelişmeleri,ve şöyle bir gerçek var ki o da wp'nin çok çalışması gerçeğidir. Adamlar mayıs 2015 için konuşmuşlarsa haklılar biraz,ileri görüşlülük sıfır ama

Microsoft'a demek istediğim : Şirketlerle anlaşın uygulamaları getirin sadece kendiniz çalışmayın

• Uygulama desteği önemli tabi ama asıl sorun o değil. Bir şekilde destek alınır, önemli olan şu, sorun uygulama geliştiricilerinin wp de şimdilik bir parlak gelecek görmüyor olmasından kaynaklanıyor. O yüzden ilgi yok. Zoraki teşviklerle de görüldüğü gibi olmuyor.

Gerçekten akicilikta ve stabilitede diğerlerinden iyi ama o iç karartan sıkıcı arayüzle dummy user dediğimiz kesimin ilgisini kazanmak zor. Bu kullanıcıların kalbini kazanacak bir arayüzle gelirlerse kimse tutamaz. Teknik olarak bir eksiği yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 3 Haziran 2015; 23:10:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.