quote:Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG oha çok şıkmış.. bu cosmos takozundan kurtulmanın zamanı geliyor.. ama fiyat uçuk olmasın şimdi.. Takozmu Hocam sen o takozu bana ver ben gerekeni yaparım ona merak etme sen :D Ver kurtul haklısın zamanı gelmiş :D
quote:Orijinalden alıntı: jaythewalker Şekil itibariyle konyu buraya açmak uygun olacak diye düşündüm... ARES CG6150 Alıntıdır ! Kaynak : http://www.engadget.com/2008/03/03/eyes-on-asus-first-gaming-desktop-ares-cg6150/ Benim Evim gecekondu, bu kasayı alsam, Kullansam, 1 hafta içinde Bomba falan sanarlar 2. Hafta Ergenekondan Götürürler :)
quote:Orijinalden alıntı: [Adolf Hitler] quote:Orijinalden alıntı: eksenx Harika konu hortlatıp durma şikayet etceğim yakında Uyarınız için teşekkür ederim.Bir daha konu hortlatmayacağım.İyi günler ...
quote:Orijinalden alıntı: eksenx quote:Orijinalden alıntı: [Adolf Hitler] quote:Orijinalden alıntı: eksenx Harika konu hortlatıp durma şikayet etceğim yakında Uyarınız için teşekkür ederim.Bir daha konu hortlatmayacağım.İyi günler ... anlayışınız için teşekkür ederim.
quote:Orijinalden alıntı: [Adolf Hitler] quote:Orijinalden alıntı: eksenx quote:Orijinalden alıntı: [Adolf Hitler] quote:Orijinalden alıntı: eksenx Harika konu hortlatıp durma şikayet etceğim yakında Uyarınız için teşekkür ederim.Bir daha konu hortlatmayacağım.İyi günler ... anlayışınız için teşekkür ederim. Önemli değil ben teşekkür ederim.Tekrardan iyi günler iyi eğlenceler...