Şimdi Ara

Asus tf300tg hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tekholoji

sanırım bu ürünü aldın yanlı bu ürün temin edilemiyor diyor şu anhttp://www.gold.com.tr/asus-transformer-pad-tf300tg-1a124a-32gb-tegra-3-beyaz-tablet-pc_u

Evet 32.GB Beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

quote:

Orijinalden alıntı: tekholoji

sanırım bu ürünü aldın yanlı bu ürün temin edilemiyor diyor şu anhttp://www.gold.com.tr/asus-transformer-pad-tf300tg-1a124a-32gb-tegra-3-beyaz-tablet-pc_u

Evet 32.GB Beyaz

son sorum olarak bu tf200 ile tf300 arasında karar kıldım fiyat olarak tf200 daha iyi özellik olarak pek fark yok gibi ama siz ne dersiniz hangisini almalıyım

• tekholoji T kullanıcısına yanıt
    TF201 özellik olarak sadece ekranı gorilla glass. Ram'i DDR2, arka kısım alüminyum ve wifi sinyali zayıf. GPS var fakat çekmediği için bu özellikler arasından kaldırıldı. TF300 ile TF300TG arasında bildiğim kadarıyla sadece 3G farkı var.
  • Gec cevap verebildigim icin uzgunum ama mail gondermemis site yeni gordum sorularinizi.. faydasi olurmu bilmiyorum ama yinede cevapliyim.
    1-Bkm express paypal gibi aynen. Yani kredi karti bilgilerini kaydediyorsun 1kereligine ve alisveriste bir daha kredi karti bilgileri girmeden ve bilgilerini paylasmadan bu site uzerinden oduyorsun. Ve evet 40tlindirim uyguluyordu.
    2- Bir arkadasin dedigi gibi 3g var tablette, sim kart takiliyor tabiiki. Arama konusunda benimde bilgim yoktu, simdi ogrenmis oldum bende.
    3- Bir haftadir elimden dusmuyor tablet, cooook memnunum :)
    4- hizlial.com da gold bilgisayarin zaten. Ordan alincada gold.dan geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

TF201 özellik olarak sadece ekranı gorilla glass. Ram'i DDR2, arka kısım alüminyum ve wifi sinyali zayıf. GPS var fakat çekmediği için bu özellikler arasından kaldırıldı. TF300 ile TF300TG arasında bildiğim kadarıyla sadece 3G farkı var.

pek fark yok yani oyunlarda sorun yoksa sorun yok demek benim için zaten :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.