Şimdi Ara

asus transformer tf300t mi yoksa asus vivobook x202e mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu 2 cihaz arasında kaldım asus android fakat klavye ile ayrılıyor. asus ise dokunmatik ve daha büyük birde windows 8 kullanıyor. 25tl fark ile alıcağım vivobook u sizce hangisi amacım internet genellikle fakat android olsaydı oyunda oynayacaktım. sizce hangisini alayım arada 25tl fark var. çok teşekkürler şimdiden.

• up
  • up
  • tf300tg modelini kullanıyorum sahsi olarak ben anroid ile uğraşmayı sevdiğim memnunum bence ne istediğini bilirsen sıkıntın olmaz. net de dolanıyım film milm izliyim diyosan win8 al ama kurcalayım inceleyim rom mom kurcuklayayım oğrneyim dersen android al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

tf300tg modelini kullanıyorum sahsi olarak ben anroid ile uğraşmayı sevdiğim memnunum bence ne istediğini bilirsen sıkıntın olmaz. net de dolanıyım film milm izliyim diyosan win8 al ama kurcalayım inceleyim rom mom kurcuklayayım oğrneyim dersen android al.

benim için mobilite gerçekten önemli isteyince tablet isteyince netbook gibi kullanmak açıkcası daha cazip kararımı verdim asus transformer alıyorum.
  • Güzel bir secim yapmissin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Vivobook pro fan sorusu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.