Şimdi Ara

ASUS TUF 4080 SUPER - 7800x3d - ASUS B650 plus PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belirttiğim gibi ASUS TUF 4080 SUPER - 7800x3d - ASUS B650 plus PSU

Bu sisteme güzel bir güç kaynağı arıyorum minimum 850w olacak sekilde önerebilirmisiniz ek olarak asus tuf 1000w bronz veya gold bunlarda öneriliyor ama fiyatı uçuk 😔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hocam bu attıgnız markalara ben yabancıyımda yıllardır uzak kaldım çünkü bileşen piyasasına güvenilirmidir sizce yoksa kafa rahat olması açısından asusa mı yönelmek gerek

• Asus, kendi psu üretmiyor. Rog serisinde Seasonic; Gen5 psularda CWT; ucuz modellerde de Greatwall ile çalışıyor. Asus'un Gen5 ürünleri (rog olsun tuf olsun) gereksiz şekilde pahalı.
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eL0893Ramlwk6E3s3uSvH1_juom7SMG5SCNzP2Uov8w/htmlview#gid=1529225916

Önerdiğim ürünler de merdiven altı değil. Fsp, High Power işleri psu üretmek, Enermax'ı 2000lerin başından hatırlıyoruz, gerçi onlar da güncel modellerde CWT ile işbirliğine girmiş. MSI da CWT ile çalışıyor. İçlerinde en kötüsü ki fiyatından da anlaşılıyor High Power. O bile tier B dediğimiz, B sınıf ürünlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.