Şimdi Ara

ASUS TUF B450 PRO GAMING on board ses ve ASUS xonar dsx 7.1 PCI Express ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ASUS TUF B450 PRO GAMING anakartlı yeni sistem kurdum fakat elimde ASUS xonar dsx 7.1 PCI Express ses kartım var malum bayağı eski bur kart Xonar DSX|Ses Kartı|ASUS Türkiye sizce anakarta takıp kullanmamda fayda var mı takayım mı yoksa ASUS yeni anakart on board ses sistemi daha mı iyi deneyimi olan var mı (şimdiye kadar MSI Z170A PC Mate anakarta takılı idi çok memnundum

• Ses kartı daha iyi.

• İki kartı da farklı zaman dilimlerinde kullandım o yüzden kesin bir kıyaslama yapamayacağım ama anakarta yine de bir şans vermenizi tavsiye ederim. Kendi ses kartı da fena sayılmayacak düzeyde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

İki kartı da farklı zaman dilimlerinde kullandım o yüzden kesin bir kıyaslama yapamayacağım ama anakarta yine de bir şans vermenizi tavsiye ederim. Kendi ses kartı da fena sayılmayacak düzeyde.

şuan taktım kullanıyorum ses kartını bakarım alan olursa da ses kartını satarım bana bir getirisi olur mu anakartın ses yongasıyla bu farklımı onu da bilmiyorum bilen ustalar varsa söylerse satmam anakarta faydası varsa

• ferdinec F kullanıcısına yanıt
    Anakartın kendi ses kalitesi nasıl memnun kaldınızmı harici ses kartına göre nasıldı?
    Oyuncu kulaklığında yüksek ses veriyor mu özellikle ayak seslerinde ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.