Hocam buradaki dosyayı indirip install.bat dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/FX506HC/FX506HC.zip |
Asus TUF FX506HC/HE/HM İnceleme (3. sayfa)
-
-
Hocam bu işlemi yeni cihaza windows'u kurduktan sonra mı yapacağım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3050ti aldım bende bios güncellemesi yapacak mıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: zero fearHocam bu işlemi yeni cihaza windows'u kurduktan sonra mı yapacağım?
Evet hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zaftolgaHocam 3050ti aldım bende bios güncellemesi yapacak mıyım ?
Evet hocam fakat RTX 3050Ti'ın dosyası farklı siz buradakini indirip kurun. Unutmayın sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. PC birkaç defa yeniden başlayacak bilgisayar açılana kadar da müdahale etmeyin.
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/FX506HE/FX506HE.zip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 19 Ağustos 2021; 0:23:28 > -
Anladım hocam ben de bios üzerinden işlem yapıyoruz sanmıştım bir an ürktüm açıkçası teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: zero fearAnladım hocam ben de bios üzerinden işlem yapıyoruz sanmıştım bir an ürktüm açıkçası teşekkürler.
Rica ederim hocam. 8 GB ek ram de almış mıydınız?
-
Hayır maalesef uzun bir süre bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Zaten çok ağır oyunlar vs. oynamayacağım.
Teşekkür ederim , rem ekleme videosu olsa güzel olurdu, cihazı açmaya korktum :))
Hocam Windows pro mu yoksa home mu yüklediniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: zaftolgaHocam Windows pro mu yoksa home mu yüklediniz ?
Home
-
Hocam Windows yükleme ekranında hiç bir sürücü bulunamadı yazıyor , Windows kuracak ssd göremiyorum neden acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: zaftolgaHocam Windows yükleme ekranında hiç bir sürücü bulunamadı yazıyor , Windows kuracak ssd göremiyorum neden acaba ?
Intel driverını öncelikle yüklemeniz lazım. Buradaki adımları uygulayın.
resmi desteği | asus türkiye[Notebook Bilgisayar] Intel 11. Nesil işlemciler (Intel Tiger Lake) Sorun Giderme - Windows 10 yüklemesi sırasında sürücü bulunamıyor | Resmi Desteği | ASUS Türkiyehttps://www.asus.com/tr/support/FAQ/1044458 -
Vmd setup yok hocam biosta siz hangi yöntemi yaptınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: zaftolgaVmd setup yok hocam biosta siz hangi yöntemi yaptınız ?
İkinci yöntemi yaptım. İkinci yöntemi uygulamanız gerekli.
-
Çok teşekkürler.
Oyun oynamak için almayı düşünüyorum ısınması, performansı falan nasıl arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_Emre
Oyun oynamak için almayı düşünüyorum ısınması, performansı falan nasıl arkadaşlarİlk mesaja bakabilirsiniz. Oyun testi ve stress testi mevcut.
-
-
RTX 3050 için bios güncellemesi geldi yaptım ama ne değişti anlamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X