< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ASUS TUF GAMİMNG FX505DT İNCELEME (4. sayfa)
-
-
klavye aydınlatmasındaki renk sorunlarını yazanları gördüm. aynı sorun bende de var ilk aldığımda yoktu. myasus ve armoury create uygulamaları güncellendikten sonra bu sorun oluştu. sanırım yazılımsal bir sorun. -
Hocam hala memnun musunuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar yardımlasma adına bir grup kuralım. bende gtx1650 ekran kartı kullanımmı %100 olması gerekirken öyle değil. bu sebeple az fps alıyorum . sebebi nedir -
hangi oyun kaç fps alıyorsunuz bir de işlemci kullanımınız % kaç
-
Merhabalar. Boşluk space tuşuna basınca takılma sesi ve takılma oluyor mu ?
-
benimkinde öyle bir durumla karşılaşamdım hocam
-
M ve bosluk tusunda var bende, ama genelde mde oluyo. Ama sürekli değil bazen oluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende sadece boşluk tuşunda oluyor. Yukarıdan aşağı doğru basarak sert bastırarak yapınca takılı kalıyor hemen düzeliyor ama.
-
arkadaşlar bugün ram yükseltme yaptım. yeni 2 adet 8gb lik ramler aldım. bilgisayardaki değişimi ilk başta hissediyorsunuz. oyunlarda ise %15 - %25 arasında bir fps artışı oldu. bilgisayarda tarayıcıda gezerken ki fan sesi azaldı ve bezen tamamen duruyor. kingstonun 2400mhz cl14 ramlerinden aldım. performans arttırmak isteyen ve imkanı olan varsa tavsiye ederim.
-
hocam 2 sene önce yazmışsın ama bu laptoptan bende de var. aynı touchpad sıkıntısı bende de var. ancak ilginç bir şekilde bazen dokunmatik yüzey toklaşıyor ve o boşluk kayboluyor. fakat bazen yine o boşluk oluşuyor. touchpad driver'ı kurdum, şimdilik düzeldi. çok ilginç, acaba driver'dan kaynaklı mı oluyor? ve siz ne yaptınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X