Şimdi Ara

ASUS TUF Gaming K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Oyuncu Klavyesi - 329TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Klavye bugün tarafıma ulaştı. Klavye gerçekten çok kaliteli olduğunu belli ediyor. Sağ üst bölümde bulunan ses seviyesini belirlemeye yarayan top döngü ise güzel kolaylık olmuş ve klavyeye ayrı bir hava katıyor. Klavye ışıklarını klavyeden (FN + sağ sol yön oklarıyla) ve Asus'un sitesindeki Aura programı ile ayarlayabiliyorsunuz.

Bu arada klavye sesi mekanik klavyelerdeki gibi şakır şukur olmaması beni ayrıca cezbetti. Tek eksi yön ise klavye ışıkları kapalı konumda olursa klavye üzerindeki harfler biraz silinik kalıyor. Işıklı kullanımda bir problem yaratmıyor.

Özet olarak ben bu alışverişten memnun kaldım, sizlere de tavsiye ederim. Herkese iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zbjkartal

Klavye bugün tarafıma ulaştı. Klavye gerçekten çok kaliteli olduğunu belli ediyor. Sağ üst bölümde bulunan ses seviyesini belirlemeye yarayan top döngü ise güzel kolaylık olmuş ve klavyeye ayrı bir hava katıyor. Klavye ışıklarını klavyeden (FN + sağ sol yön oklarıyla) ve Asus'un sitesindeki Aura programı ile ayarlayabiliyorsunuz.

Bu arada klavye sesi mekanik klavyelerdeki gibi şakır şukur olmaması beni ayrıca cezbetti. Tek eksi yön ise klavye ışıkları kapalı konumda olursa klavye üzerindeki harfler biraz silinik kalıyor. Işıklı kullanımda bir problem yaratmıyor.

Özet olarak ben bu alışverişten memnun kaldım, sizlere de tavsiye ederim. Herkese iyi forumlar.

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.
    Benim sipariş de halen İstanbul'da bu ay gelirse bende merak ediyorum. Bu arada klavyeyi anlatıp 100 TL iade almayı unutmayın yukarıya link bırakmış arkadaş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Milka kodu bitmiş galiba kullanamadım.

• emopi kullanıcısına yanıt

Pazar günü tuf gaming k7 klavye sipariş vermiştim pazartesi sorunsuz olarak elime ulaştı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.