Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.998
Cevap
69
Favori
270.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

İlk çıktığında 4900H olan modeli kullandım hiç sorun yaşamadım.

Şimdi 4800H-1660ti olan modeli kullanıyorum. Birçok sorun var.

Arkada hiçbir program açık değilken, forumdayken, video izlerken bi anda donuyor ve kitleniyor. 3 saniye kadar.

İnternetimde sorun olduğunu düşünüyordum fakat bilgisayarda sorun varmış. Birşey indirirken ve film izlerken çok yavaş.

Birde geçen gün format attım. Formattan sonra çok sık mavi ekran veriyor ama sürücüler ile ilgiil muhtemelen.

Bu sorunları yaşayanlar oldu mu acaba? Nasıl çözüm bulabilirim?

• Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Ben donma yaşadım ama anlık aynı model arada yapıyor çökme ise oluyor her zaman 1 günde 1 bazen daha uzun sürelerde 1 defa ama benim 7/24 açık şu an sizde herhangi bir donanım bozuk veya bozulmaya başladıysa yine yapar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt

Hocam donanımlarda sorun olacağınu düşünmüyorum. 1-2 yıl boyunca hiç mavi ekran hatası almadım. Format attığımdan beri günde 3-4 saat açık kalıyor ve 2 kere mavi ekran hatası veriyor. Yazılım ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Anlık donmalar çok sık oluyor. Google Chrome'dan dolayı olabilir diye okudum birkaç yerde. Özellikle, Alt+F4 yaptığımda, bilgisayarı kapata tıkladığımda hep bi 1-2 saniye donuyor.

• Birde formattan sonra çok sık mavi ekran hatası almaya başladım. Hata kodunu görürsem yazacağım. ntosk gibi birşeyler yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Anlık donmalardan daha sinir bozucu.

• Donma ve mavi ekran sorunu bende de vardı. Depo ekstra HDD de sorun varmış değiştirdim düzeldi.

Yine bi ara donma yapmıştı bu sefer virüs kaynaklı idi. Malwarebytes free ile taradım düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop 5.yıla giriyor tamam çalışmaya devam eder ama çok da birşey beklememek lazım ben kılavuzunda yada başka yerde kullanım ömrü 5 yıl diye gördüm fazla da şey etmemek lazım

• Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

24000 saat

• Klavyede bir tuş çok zor basıyordu. Söktüm. Bu seferde sürekli basmaya başladı, ne yapsam durduramadım. Fiziksel tuşun altındaki şeffaf şeyi yanlışlıkla kopardım. Şimdi hiç basmıyor. Komple yeni klavye mi almam gerek? Başka çözümü var mıdır?

Benim tuşum kırıldıktan sonra temizledim, başka bir tuşu söküp taktım ama düzgün çalışmıyor hala (yazı yazabiliyorum ama oyun oynatmıyor). Çok önemli bir tuşsa, ikinci fn tuşunu söküp o tuşa takın bence.

• Benim cihazın fanlar iyice bozuldu, fan değişimi yaptıran varsa ne kadara yaptırdıklarını yazabilir mi

• Critos kullanıcısına yanıt

Hocam tuşu değiştirdim ama içindeki bağlantı bozuk sanırım. 2. fn tuşuna bozulan tuşu atama yapabilirim ama.

Fanları 6 ay- 12- ay da 1 kere söküyorum. Macunları yeniliyorum. Fanları diş fırçası ile temizliyorum. Kompresör ile hava tutuyorum.

Daha geçtiğimiz hafta işlemci fanı aldım Aliexpress'ten. Bire bir mi bilmiyorum henüz elime ulaşmadı gelince göreceğim. ₺260'ya aldım her şey dahil. Aliexpress indirimi vardı. ₺400 civarında şu an sanırım.

• berkantkz B kullanıcısına yanıt

denemedim ama boyle bir cozum yolu varmis

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı KulübüCOVS TVyoutube
    Thank you every one pls support my channel its a small help for me
    https://www.youtube.com/watch?v=WYZIflI2Vdc

ben hava kompresörüyle fazla basınç uyguladığım için pervane yaprakları kırıldı.. mecburen yeni fan aldım :D

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.