Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] ASUS TUF RADEON RX 6800 OC Satın Al 12 Aralık 2022 16:12 1 1 [SATILDI] ASUS TUF RADEON RX 6800 OC KART SATILMIŞTIRKartı mining yapan bir arkadaştan aldım. Türkiye'den alınma ve fatura tarihi 12.08.2022, ETH kazımı bittiği için neredeyse hiç mining yapılmamıştır. Ancak kart sahibi kartı alır almaz fanları Strix fanları ile değiştirmiş, fotoğraflarda görebilirsiniz. Bunun bilinciyle satın aldım. Fanlar değiştirildiği için muhtemelen kart garanti dışı kaldı, o yüzden garantisiz olarak düşünmeniz daha iyi olur. 6900XT almak için satıyorum.Furmark ve RDR2 testleri fotoğraflardaki gibidir. Oyunlarda fan yüzde 50 civarındayken 57 dereceyi geçmiyor.Çok sessiz ve serin çalışmakta ve kartın ızgaraları bile neredeyse tozsuz ve temiz durumdadır. HİÇBİR SORUNU BULUNMAMAKTADIR. Dosta gidecek bir kart. Sadece Mersin'den elden satılıktır, ya da dileyene EFT sonrası kargolayabilirim, kargo alıcıya ait.Fiyatı uygun tutuyorum, çok az bir ikramım olabilir. Sorularınız için lütfen PM.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Corsair iCUE H115i Elite Capellix 280mm [SATILDI] MSI MAG B550M MORTAR AM4 Anakart [SATILDI] ASUS TUF RADEON RX 6800 OC silinebilir