Şimdi Ara

Asus TUF Z390-PRO GAMING vs Prime Z390-A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 anakart arasında kaldım. Sizden istediğim, hangi kartı tavsiye edersiniz?
    https://www.asus.com/tr/Motherboards/TUF-Z390-PRO-GAMING/
    https://www.asus.com/tr/Motherboards/PRIME-Z390-A/

Bu 2 anakartın fiyatları şu anda 1330 TL civarında ve Prime Z390-A 1500 TL'den indirime girmiş durumda. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• Gigabyte Z390 Aorus Pro veya Gigabyte Z390 Aorus Elite öneririm. Fiyatları yazmış olduğunuz Asus anakartlarla aşağı yukarı aynıdır ancak onlardan çok daha kalitelidir.
  • prima z390-a almak üzereydim 1330TL fiyat etiketi var. aorus Elite 1380TL etiketli en ucuz. Gigabyte'ın Biosu ve müşteri hizmetleri açısından kötü olduğunu okudum. Peki sizce neden aours elite, prime A dan daha kalitelidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Bu mesaj silindi.
    Amazon.de den aldım ben 2 yıl garantili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönlüm prime dan yana çünkü müşteri hizmetleri açısından daha üstün. Pişman olmak istemiyorum bana net bir fikir sunabilir misiniz :)
  • Aorus Elite modelinde kullanılan bileşenlerin kalitesi (VRM, VRM soğutucu) Asus Prime modeline kıyasla çok daha üstündür.

TUF Z390 Pro ise oldukça kötü bir anakarttır. Eski TUF serisi ile alakası yoktur. Asus bu şekilde ismi kullanarak, anakartı süsleyerek müşteri çekmeye çalışıyor.

Elite modelini seçerseniz aynı paraya daha iyi bir anakart almış olursunuz.
  • Başka bir masraf daha çıktığından dolayı prime z390-a almak zorunda kaldım. 60TL gibi bi fiyat farkı vardı arasında ve bende beklemek istemdiğim için aldım. Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.