|
Bildirim
İnce olmasının yanında hafif olması da mühim. Hiç haftanın min 3 günü evden işe, işten eve notebook taşıdınız mı ?
Ben haftada min 3 gün sabah 7 akşam 8 arası git gel 3 er vesaitten adaptörü dahil 4 kg olan notebook taşıdım. Omuz sırt hepsini yaz kış demeden o kalas gibi 15.4 inçlik cihazı 2 sene taşıdım. Evet ilk zamanlar çok güzeldi sonra işkenceye döndü. Kalın çantası sırtında 4 kilo sadece bilgisayar var. Omuzda zaten işkence dünüşüyor toplu taşımada ayaktasın rahat değil. Düşüyor oynuyor yorgunsun birde omzunda çanta işkenceden farksız. Ne oldu ? o dönem böyle yeni yeni ultrabooklar hortladı, sony birtane 13'' lik yapmıştı ince hafif adaptörü de ufak yanılmıyorsam toplam 1.5 kilo falandı. Sonra onu da 1 sene kadar işe taşıdım. Farkettim ki çantası ufak daha rahat ediyorum. Omzum yada sırtım ayaktayken yoldayken falan ağrımıyor. Taşıması götürmesi daha kolay hale geldi. Hani eğer hiç taşımadıysanız, yada ben öğrenciyim '' ya sadece yazları yurttan eve dönüşte taşıdım 2 kere o kadar onda da birşey olmadı '' diyorsanız ağırlık ve boyut olayını farketmemeniz normal. Daha sonra işyeri bana tablet verdi asıl o zaman çok rahat ettim. Giden yıllarıma acıdım yani yaşamayan bilemiyor. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 14 Ocak 2018; 14:58:4 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 14 Ocak 2018; 18:10:51 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|