Şimdi Ara

ASUS, üç bantlı wifi 7 oyun yönlendiricisini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yeni nesil güç merkezi, ultra hızlı üç bantlı WiFi 7 hızıyla oyun ve bilgisayar deneyimi için tasarlandı. 19 Gbps'ye kadar hız, Otomatik Frekans Koordinasyonu gibi yenilikçi özellikler ve kapsamlı kablolu ve kablosuz ağ işlevleri barındırıyor.

Yeni nesil WiFi gücü

ASUS ROG Rapture GT-BE19000 yönlendirici, 320 MHz kanallar, 4096-QAM ve Çoklu Bağlantı İşlemi gibi yenilikçi WiFi 7 özellikleri sayesinde 19 Gbps'ye kadar ultra yüksek kablosuz hızlara sahip. Otomatik Frekans Koordinasyonuna (AFC) sahip dünyanın ilk oyun yönlendiricisi özelliğiyle öne çıkıyor.

Ayrıca Bkz.COMPUTEX 2024 uluslararası teknoloji fuarı başladı: Biz de COMPUTEX'teyiz!

AFC, Wi-Fi ortamını otomatik olarak kontrol eder ve 6 GHz bandındaki en az sıkışık kanalı seçer. En yüksek iletim gücünü düşük güçlü iç mekan ağ cihazlarına göre 63 kata kadar artırır. GT-BE19000, 31 Gbps'ye kadar kablolu kapasite sunarak yeni yapay zeka çağında sağlam bir yerel ağ oluşturmak için güçlü ve istikrarlı bağlantılar sağlıyor.

Kaynak:https://www.techpowerup.com/323181/asus-announces-the-the-rog-rapture-gt-be19000-tri-band-wifi-7-gaming-router

• Hocam tplink ax50 router kullanıyordum, aldığım zaman wifi mesh özelliği gelecek statüsündeydi daha sonra iptal edildi ve aldığım 2 adet router mesh özelliksiz kaldı elimde. Akabinde quest3 edindim ve bilgisayardan kablosuz görüntü aktarımında çok ciddi sorunlar yaşadım, sürekli takılma donma oluyordu. Nihayetinde komple satıp asus wifi6e bi router aldım, tüm dertlerim çözüldü. Bu tarz işler biraz kişisel deneyimle alakalı ama ben de bir daha asla tplink almam mesela.
  • Asus modem işinde atılımlar yapıyor ama şuana kadar 2 asus modem kullanmış biri olarak ASLA tavsiye etmiyorum.

TP-LINK gibi tak çalıştır cihazları üretmedikleri sürece benim için Asus modemler dertten başka bir şey değil.

• Bunun fiyatı bi 60 70k vardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dünyanın ilk oyun yönlendiricisi mi? 10 yıl önce kullandığım asus adsl modem içinde vardı bu özellik, gaming network oluşturup donanım seviyesinde bir sürü ayar yapıyorduk sırf Counter strikte'da daha iyi olabilmek için..

• korozyon kullanıcısına yanıt
    AFC'ye sahip ilk diyor.

• Enflasyon Farkı kullanıcısına yanıt
    Hocam tplink ax50 router kullanıyordum, aldığım zaman wifi mesh özelliği gelecek statüsündeydi daha sonra iptal edildi ve aldığım 2 adet router mesh özelliksiz kaldı elimde. Akabinde quest3 edindim ve bilgisayardan kablosuz görüntü aktarımında çok ciddi sorunlar yaşadım, sürekli takılma donma oluyordu. Nihayetinde komple satıp asus wifi6e bi router aldım, tüm dertlerim çözüldü. Bu tarz işler biraz kişisel deneyimle alakalı ama ben de bir daha asla tplink almam mesela.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt

Hocam quest için ek olarak ağları ayırmanızı da öneririm hali hazırda zaten yapmadıysanız. Otomatik 5Ghz/2.4Ghz olunca Quest'i bazen 2.4'e atabiliyordu.

Sabit 5Ghz ayrı ağ açtım hızlı cihazları onda kullanıyorum direkt. 2.4'de sadece akıllı ev ürünleri var.

• Ulen daha gecen sene rog raotor ax11000 wf 6 pro ve ASUS ROG Rapture GT6 (2PK) mesh aldim. Bu yapilirmi be

• Vain kullanıcısına yanıt
    Elimde bi tane fazlalık olunca onu komple quest için ayırmıştım zaten tüm bantları kapadım sadece wifi 6 5ghz 160mhz yayın yapıyordu, pc de kablo ile bağlıydı ancak bir türlü verim alamadım. Çok şey denedim olmadı. Zaten ana router olan diğeri de uzun süre kapat-aç yapmayınca kabloluda bile hız kaybı yaşıyordu falan tam kabus bir modeldi. Birini sattım diğerini akrabaya hediye edip kurtuldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.