Şimdi Ara

Asus'un bana kıyağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiiniz üzrere asus bir giriş seviyesi ekran kartı olarak EN7300GS kartını çıkarttı son dönemde.İşlemci hızı ve pipeline sayısı 100 dolarlık bir parçaya göre fena olmayan bu ekran kartının en kötü özelliği 64 bit olmasydı.Ekran kartını aldıktan sonra sitedeki yorumları okuyunca çok üzülmüştüm ama özelliklerine göz gezdirirken benimkinin 256 değil 512 mb belleğe sahip olduunu ve 64 bit değilde 128 olduunu gördüm.Bilgisayarcıya sorduumda bazen böyle fabrikalarda ayda yılda bir çok kısa süreliğine banttaki bazı kartlara mecburen bir üst yada bir alt fersiyonun parçalırını takabildiklerini söyledi.

Amma ballıymışım be

• Ulan ne şans be tam eşşek şansı
    işin şakası bi tarafa ben 3 haftadan beri uğraşıyorum bırak böle şansı daha kart alamadım.
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

Ulan ne şans be tam eşşek şansı
    işin şakası bi tarafa ben 3 haftadan beri uğraşıyorum bırak böle şansı daha kart alamadım.
    hayırlı olsun
    Hayirli olsun bir karisiklik filan olmustur ama sende cok sasliymissin
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Hayirli olsun bir karisiklik filan olmustur ama sende cok sasliymissin

Alıntıları Göster
    şansın da bukadarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

şansın da bukadarı

Alıntıları Göster
    iyi olmuş kardeş hayırlı olsun.. darısı diğer ekran kartı alacakların başına inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RODATalien

iyi olmuş kardeş hayırlı olsun.. darısı diğer ekran kartı alacakların başına inşallah...

Alıntıları Göster
    ben alsaydım o kartı kesin 256 yerine 128 bellek
    64 yerine 32 bit çıkardı

ama çok ballıymışsın be kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RODATalien

Alıntıları Göster
    kartın 128bit ve 512mb olduğunu nereden öğrendin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maymunkral

kartın 128bit ve 512mb olduğunu nereden öğrendin?

Alıntıları Göster
    şimdi asusun sitesinden baktım.senin mesaj bana biraz atmasyon gibi geldi zira EN7300GS nin 512mb versiyonu yok.128mb ve 256mb ddr2 li versiyon var.
    http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=266&model=1033&modelmenu=1
    şimdi yalancı konumuna düşmemen için soruyorum ekran kartının 128bit ve 512mb olduğunu nereden anladın?yoksa bu da atayım bir yalan sazanlar atlasın amaçlı bir mesaj mıydı?belli ki çok balık tutmuşsun.

• quote:

şimdi asusun sitesinden baktım.senin mesaj bana biraz atmasyon gibi geldi zira EN7300GS nin 512mb versiyonu yok.128mb ve 256mb ddr2 li versiyon var.
    http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=266&model=1033&modelmenu=1
    şimdi yalancı konumuna düşmemen için soruyorum ekran kartının 128bit ve 512mb olduğunu nereden anladın?yoksa bu da atayım bir yalan sazanlar atlasın amaçlı bir mesaj mıydı?belli ki çok balık tutmuşsun.

Alıntıları Göster
    Everest den bir ss atarmısın

• Maymun seni anlıyorum asus un resmi internet sitesinde 256 mb olan bir şeyin 512 olabileceğine inanmıyorsun,ama birçok sitede(gerekirse ilerde linkde veririm) 512'liklerin olduunu görmemen beni alakadar etmez.Sonuçta bunun olağandışı bir olay oduğunudu unutma.Benim kimseye yalan borcum yok ayrıca.Resimerinide veriyorum bol bol izle bunları.(Sisifoft Sandra 2007 programını kullandım)

• quote:

Orijinalden alıntı: edzengi

Maymun seni anlıyorum asus un resmi internet sitesinde 256 mb olan bir şeyin 512 olabileceğine inanmıyorsun,ama birçok sitede(gerekirse ilerde linkde veririm) 512'liklerin olduunu görmemen beni alakadar etmez.Sonuçta bunun olağandışı bir olay oduğunudu unutma.Benim kimseye yalan borcum yok ayrıca.Resimerinide veriyorum bol bol izle bunları.(Sisifoft Sandra 2007 programını kullandım)

Orda 128 bit yazmıyor

• quote:

Maymun seni anlıyorum asus un resmi internet sitesinde 256 mb olan bir şeyin 512 olabileceğine inanmıyorsun,ama birçok sitede(gerekirse ilerde linkde veririm) 512'liklerin olduunu görmemen beni alakadar etmez.Sonuçta bunun olağandışı bir olay oduğunudu unutma.Benim kimseye yalan borcum yok ayrıca.Resimerinide veriyorum bol bol izle bunları.(Sisifoft Sandra 2007 programını kullandım)

quote:

Orjinalden alıntı: edzengi

Asus'un bana kıyağı

dostum everestten bu şekilde bize ss ver

Asus'un bana kıyağı

everest yok ise extrem ince ayar bölümünde olması lazım ordan indir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

quote:

Asus'un bana kıyağı

dostum everestten bu şekilde bize ss ver

Asus'un bana kıyağı

everest yok ise extrem ince ayar bölümünde olması lazım ordan indir

Alıntıları Göster
    hiçbir 7300gs 128bit değil malesef. ayrıca yukarda sisoftta gösterilen yerin ekran kartı ile alakası yok (128bit diye gösterilen)

• quote:

quote:

orda 128bit bellek veriyolu yazmıyo dostum. maximum payload size diyor.
    şansa 128 bitlik kart olması felan imkansız gibi bişey. biyerlerde yanlışlık olmalı

dip not: asus adama günahını bile vermez bedave. yanlışlıkla bile vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 21 Temmuz 2006; 23:16:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

quote:

şansa 128 bitlik kart olması felan imkansız gibi bişey. biyerlerde yanlışlık olmalı

Alıntıları Göster
    bence sen yanlış anlamışsın

• quote:

quote:

Asus'un bana kıyağı

ben resme bol bol bakıyorum ve gördüğüm şeyi söylüyorum;kart 512mb bellekli değil.sadece 512mb bellek kullanıyor.yani 256mb kendi belleğini 256mb da sistemin belleğini kullanıyor.ayrıca veri bant genişliği 2.5gb/sn bu demektir ki kart 64bit.kendini haklı çıkarmak için kanıt uydurma.bu kartların 128mb lık versiyonu da 256mblık versiyonu da sistemin belleğini kullanan bir teknolojiye sahip.senin kartında 256mb kendi belleğini 256mb da sistemin ramini kullanıyor ve dolayısıyla 512mbmış gibi görünüyor.max. payloadun bit(adresleme) ile alakası yok.zaten asusun üretmediği kartın sende olması imkansız.asus gibi bir firma olağandışı olarak 64bit 256mb bir kartı 512mb 128bit olarak üretmez,üretemez.çünkü grafik işlemcisi 64bit tasarlanmış bir kart.asus bir tarafınıda yırtsa o gpuyu 128bit yapamaz.sen kartın sürücüsünün info kısmına bol bol bak ve bu konuyu senin herşeyi bir tarafından anlamandan dolayı yanlışlıkla açtığını anla!

• quote:

Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

quote:

Alıntıları Göster
    ya adamı resmen yargılamış, delil sunmasını istemişsiniz:):) ne var bu kadar abartıcak. herkes bilgisayarı mükemmel bilmiyorki... arada hatalar olucak..
    yoksa adam ne diye böyle bi yalan söylesin ki..
    @maymunkral.. savcı olucak adamsın walla

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

bence sen yanlış anlamışsın

Alıntıları Göster
    Everest i bulduum zaman bir daha bakarım darksmiley in oradaki 128 dedeği veri yolu dediği doğrudur büyük ihtimalle ama 512 mb ada fake demeyin
  • quote:

Everest i bulduum zaman bir daha bakarım darksmiley in oradaki 128 dedeği veri yolu dediği doğrudur büyük ihtimalle ama 512 mb ada fake demeyin

Alıntıları Göster
    7300gs çipseti kendi üzerindeki bellek dışında sistemin raminin bir kısmını da kullanır.256mb lık olan modelde kendi belleğinin yanında sistemin raminin 256mbını da kendine ayırır.böylece kendininki ve sisteminki ile beraber toplam 512mb kullanıyormuş gibi görünür.zaten 7300gs gpusu bırak 512mb yi 256mb yi 128mblık texture bile basamaz.o nedenledir ki 128mb 7300 ile 256mb 7300 aynı performansı veriyor.hatta üstüne bir de sistemin kullanmayacağı 256mb ramini de işgal ederek bu işten anlamayan adamlara 512mb kart diye kakıyorlar.o kartın 512mb falan olması mümkün değil.zaten o kart 512mb değil de.sadece 256mb sistemin ramini kullanıyor.zaten kendi 256mb raminin bile yarısını dolduramıyorken o kart 512 olsa ne yazar.

• quote:

7300gs çipseti kendi üzerindeki bellek dışında sistemin raminin bir kısmını da kullanır.256mb lık olan modelde kendi belleğinin yanında sistemin raminin 256mbını da kendine ayırır.böylece kendininki ve sisteminki ile beraber toplam 512mb kullanıyormuş gibi görünür.zaten 7300gs gpusu bırak 512mb yi 256mb yi 128mblık texture bile basamaz.o nedenledir ki 128mb 7300 ile 256mb 7300 aynı performansı veriyor.hatta üstüne bir de sistemin kullanmayacağı 256mb ramini de işgal ederek bu işten anlamayan adamlara 512mb kart diye kakıyorlar.o kartın 512mb falan olması mümkün değil.zaten o kart 512mb değil de.sadece 256mb sistemin ramini kullanıyor.zaten kendi 256mb raminin bile yarısını dolduramıyorken o kart 512 olsa ne yazar.

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.