Şimdi Ara

Asus USB 14N wifi cihazı Asus DSL N14U Bağlantı problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadır şu asus wifi adaptörü ile uğraşıyorum . İlk önce gittim pce olanını alıp anakarata taktım baktım modem listede yok ama diğerleri görünüyor, bende çekim kuvveti az olduğundan kasanın arkası iyi gelmedi diye iade edip usb olanını aldım . Yine aynı sorunla karşılaştım router yanı kullandığım modemde asus dsl n14u listede göremiyorum adını. Huawei modem takıyorum aynı odaya full çekiyor ama asus un adı yok nasıl bağlanabilirim bilen birileri yardımcı olabilir mi. İki asus cihazın arasıdna wps bağlantıyı öneriyorlar ancak ben yapamadım.

• Firmware güncel mi
    Kablosuz ayarlardan kanal bant genişliğini 20/40 veya 20 mhz yapın
    Kanal değiştirmeyide deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz olayları denedim software olayınıda içerisinden çıkan cd ile tanıtım kurulumunu yaptım aynı bilgisayarda hem win 7 hem win 10 var win 7 de bağlantı gerçekleştiriliyor win 10 da ise sadece asus modemler görünmüyor diğer modemlere bağlayanabiliyor
  • Merhaba asus dsl-14u modem almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? Şu an adsl kullanıyorum ileride fiber internete geçersem bu modemi sorunsuzca kullanma şansım varmı ? Siz hangi internet ile kullanıyorsunuz mesela ?

Yada bir üst modeli var dsl-17 acaba ondanmı alsam ki?
    7-8 sene önce asus modem kullanmıştım sorunsuzca diğer markalarda çok sorunlar var o yüzden kararımı yine asusdan yana kullanmak istiyorum
    Vodafone adsl kampanyasından huwaei hg532s modem aldım ama hiç memnun değilim hız 16 mbit ancak internette öyle aman aman hızlı geçişler yapamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.