Şimdi Ara

Asus ux310uq gl103tc (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
7.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Clausura

Merhaba

Bu cihazi kullanan arkadaşlara sorum olacaktı. Ux310 ile ux303 arasında kaldım. 310 için fan sesi, 303 için ssd'den gelen ses problemleri mevcut.

Siz hangi cihazi tavsiye edersiniz?

Fan sesi sessiz ortamlarda rahatsız edebiliyor. Normal kullanımda farkedilmiyor.

Ayrıca ekran açıları da biraz sıkıntılı.

Ben satışa çıkardım. Düşünürseniz dükkanıma bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,son günlerde asus UX310UQ ile ilgili yazılanları okuyorum fan sesi ve ekrandan şikayet edilmiş ancak ben bunun dışında bir şey sormak istiyorum
    orijinal sitede olmamasına rağmen vatan bilgisayar ve birkaç sitede 3200 x 1800 lik versiyonu satılıyor
    1)UX310UQ-FB418T - UX310UQ-FB422T bunlar arasında ne fark var
    2)yabancı videoları da izledim gerçekten anlamadım 13.3 inc ekranda bu çözünürlükler fark ediyor mu 1920 likle ne gibi bir fark olur üstüne 500 tl eklemek akıl karı mı?http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ux310uq-core-i7-7500u-2-7ghz-8gb-ram-512gb-ssd-2gb-13-3-w10-notebook-29029.html#urun-ozellikleri
    3)neden sitede ve bir çok yerde ısrarla bu model satılıyor bitsin de değiştirelim mi diyorlar?http://www.hepsiburada.com/asus-ux310uq-gl399t-intel-core-i7-7500u-8gb-512gb-ssd-gt940mx-windows-10-home-13-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000031ZZT?magaza=Hepsiburada&q=asus
    4)kullanan ve ya görenler cevap verebilirse çok sevinirim ekranı çok mu karanlık

• quote:

Orijinalden alıntı: gturedi

tamamdir bu yeterli, demek ki 2133MHz hızında cl15 gecikme degerli ddr4 ram almak gerekli, cok sagol su modeli ekleyecegim siparisi verirken: http://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-8gb-2133mhz-ddr4-notebook-ram-kvr21s15s8-8-p-HBV000000H153

Selam, RAM modülünü taktınız mı? Ben de alabilirim.

• Arkadaşlar fanın sesini azaltmak için yük altında değilken fan hızını arttırmak yerine işlemcinin gücünü azaltmak tarzında ayar yapabileceğim biryerler var mı ? kusura bakmayın pek anlamıyorum bu işlerden
  • Süper Asus Ya
  • hocam ben ux430uq var. Bilgisayarı açtığım andan itibaren fan 3000-3700 rpm aralığında dönmeye başlıyor. Sıcaklık 40-49 derece aralığında gidip geliyor. Günlük kullanımda rahatsız etmiyor ama gece sessizken film izlerken bazen dikkatimi çekiyor. Kütüphanede sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum.. Sizce normal midir ? Birkaç arkadaşa sordum ultrabooklarda normal dediler. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bumpuss -- 3 Aralık 2017; 14:24:53 >
  • Merhaba, bende de 310 var. Pc'nin 6. ayinda ssd'den ufak tikirti sesleri gelmeye basladi. Acaba ne onerirsiniz? Servise yollamak da istemiyorjm, malum asusta servise yollayip memnun kalan pek yok. Fan nadir duruyor zaten, bu seferde ssd basliyor. Rezillik valla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bu bilgisayara 16 GB'lık RAM eklemesi yapmayı deneyen oldu mu?

• Merhaba elinde Asus UX310UQK olup windows 10 2004 ve üstü kuran oldu mu? Windows Güncelleştirmesi ile gelmiyor. "Windows 10 Mayıs 2020 güncelleştirmesi yolda." Mesajı bir türlü gitmedi Sorun olur diye sıfırdan kurulum yapmak istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydumrul

Merhaba elinde Asus UX310UQK olup windows 10 2004 ve üstü kuran oldu mu? Windows Güncelleştirmesi ile gelmiyor. "Windows 10 Mayıs 2020 güncelleştirmesi yolda." Mesajı bir türlü gitmedi Sorun olur diye sıfırdan kurulum yapmak istemedim.

Bende gelen güncellemeler mavi ekran hatası veriyor. Her defasında sistem geri yükleme yapıp güncellemeleri 1 hafta erteliyorum. Sonra dalgınlığıma gelip yine yüklüyor. Bir türlü mavi ekrandan kurtulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.