Şimdi Ara

Asus ventoA9 Mod(ilk denemem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl arkadaşlar işten vakit bulduumca düzenlemeye çalışıorum başka tavsiyelerinizi bekliyorum

buda şu anlık bitmiş hali arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak414141 -- 7 Ağustos 2008; 23:15:14 >

• bian vodkayı sıvı sogutma sıvısı olarak mı kulanısosun diye düşündüm:Dçok güzel
  • GÜZEL GOZUKUYO KARDEŞŞŞ !!!
  • Bence siyaha boya böylece kasa içindeki tüm renkler kendini daha iyi belli ediyorlar ve daha şık duruyor bence
  • absolıt
  • evet yorumlarınızı bekliyorum
  • güzel olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık güzel olmuş.Ama kasanın ön paneli çok sade.Bişeyler yap bence oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara -- 5 Ağustos 2008; 11:09:37 >
  • Güzel olmuş
  • ne yapabilirimki ön panele valla aklıma bişey gelmio
  • kasanın tamamının fotoğrafını koyarsan renk düzenine göre içinin rengini daha rahat seçeriz. bir de arkadaki neon u üst tarafa sabitlersen daha iyi olur diğeri de altta, ışık almayan hiç bir yer kalmıyor o zaman. ben kendi kasamda her şeyi denedim en sonunda ona karar verdim.sen de bi dene istersen. kasalarımız aynı belki işe yarar.

baya özgün bir mod olmuş. daha önce kimsede görmemiştim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpboy -- 6 Ağustos 2008; 12:04:56 >
  • Güzel gözükmekte
  • Çok Güzel olmuş zevk meselesi tebrikler.
  • Görünümü güzel eminim performansı da iyidir.Tebrikler..
  • yorumlarınız için teşekkürler bilmiom daha plexiyi yeni takabildim üstüne işleme yapayımmı die düşünüyorum ama ne yapabilirimki tavsiyelerinizi beklerim siyaha boya dediniz boyadım gerçekten güzel oldu
  • Asus fanatigisin sanırım dostum
    Güzel olmus hos gozukuyor
  • fanatiklik bi yana gördüğüm en kaliteli parçaları üreten firma e buyzdende hörmet etmek geliyo içimden:P
  • votka şişesi çok hoş duruyo bi aralar bende düşünüyodum ama soğudum moddan artık uğraşmıyorum öle takılıyo kasa kendi halinde
  • son hali ilk haline göre baya bir gelişme göstermiş. tebrikler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.