Şimdi Ara

Asus VG248QE OYUNCU MONİTÖRÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar.yakın zamanda 144 hz 1080p bi monitör almak istiyorum bütçem max 1300tl.bu fiyata bulabildiklerimin arasında en iyisi sanırım Asus VG248QE 1ms tepki süresi 3d desteği 144 hz olması gibi ama kafama takılan birkaç soru var.
    1-)bu monitörü aldığım zaman 2 monitör yapacağım yani 1 kasa 2 monitör kullanacağım herhangi bir sorun olurmu fps düşüşü vs gibi.
    2-)bende şuan bir bilgisayarcıdan aldığım hdmi kablosu var birde single dvi kablo var ben bunlardan hangisini kullanmalıyım 144hz için veya herhangi yeni birşey almam lazımmı (bu arada aldığım hdmi normal heryerde satılan bir dvi).
    3-)sistem özelliklerim:
    sapphire r9 390
    i5 4690
    asus h97 pro
    8 gb ram
    monitör linki:http://www.hepsiburada.com/asus-vg248qe-24-1ms-dvi-hdmi-display-full-hd-led-monitor-p-BD303205
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 144hz için dual link dvi ya da display port kullanın hocam, birde monitör 1100 e kadar bulunabiliyor pahalı almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı hallederim ama hdmi ile 144 hz alamazmıyım bide dual link dvi uyumlumudur benim ekran kartı için son olarak monitör kutusunun içinden çıkıyormu acaba dual link dvi

• CPT Phoenix C kullanıcısına yanıt
    hocam hdmi lar 120Hz destekliyor 144Hz için displayporttan bağlamanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan0058

hocam hdmi lar 120Hz destekliyor 144Hz için displayporttan bağlamanız lazım

anladım hocam saolasın bana kalitei bir displayport kablosu önerirmisiniz birde her hdmi 120 hz desteklermi ?
    2012'de çıkmış olan bu monitöre bu saatten sonra para verirseniz ASUS'a para bağışlamış olursunuz, yazık yani bir de ne yaparsanız yapın masaüstünde stabil olmayan renk sıkıntısı mevcut.

Bunun yerine Amazon'dan çok daha ucuza 2460PF getirin + Free Sync desteği var 2015 çıkışlı yeni model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

2012'de çıkmış olan bu monitöre bu saatten sonra para verirseniz ASUS'a para bağışlamış olursunuz, yazık yani bir de ne yaparsanız yapın masaüstünde stabil olmayan renk sıkıntısı mevcut.

Bunun yerine Amazon'dan çok daha ucuza 2460PF getirin + Free Sync desteği var 2015 çıkışlı yeni model.

hocam yurtdışından alma taraftarı değilim pek türkiyeden alabileceğim max 1500 tl civarı bi monitör önerirmisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    1100 TL civarında VG248QE ayarında monitör yok neredeyse, ve çok başarılı bir monitör 2012'de çıkmış olması miadı dolmuş anlamına gelmiyor. Aksine devamlılığı olan ve tutan bir model ve her çeyrekte yeni üretim bandı ile üretilen bir monitör Başarılı olmasaydı hala satıyor olmazdı. Ha yok 2016 çıkışlı olsun dersen aşağıdaki ürünü incele güzel bir monitör bu ay sonunda türkiyede satışa sunulması bekleniyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_116030167/tm.htm
    E tamam sen almıyorsan alanlar getirip burada satıyor ona bakabilirsin.
  • Cevaplar için teşekkürler bütçeyi biraz daha arttırdıktan sonra tekrardan gözden geçirmem lazım bu konuyu :)

ayrıca freesnyc olucak gysncy olmuycak hemde aşırı derecede fazla pahalı

gerçi örneği varki nasıl bir ülkeyiz anlamıyorum valla

adamların aldığı fiyat

http://www.amazon.com/Acer-Predator-XB241H-bmipr-1920x1080/dp/B01C05C1OK/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1463497273&sr=1-1&keywords=Acer+Predator+XB241H

aynı ürün bizde bindirimli pardon indirimli dalga geçer gibi

http://www.hepsiburada.com/acer-predator-xb241hbmipr-24-1ms-hdmi-display-full-hd-g-sync-oyuncu-monitor-p-BD805146

herşey ortada asus aynısını yapacak

sadece bu değil herşey aynı iki katı fiyat katla vatandaşa gitsin çok paramız varya

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Aynen o konuda çok haklısınız millet yurt dışında 3000 dolara 2x Titan x li sistem yapıyor Türkiye'de sadece 2 tane Titan x bile sistemden pahalıya geliyor bende anlamadım gitti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.