Şimdi Ara

Asus VG279Q IPS 1ms 27' 144Hz 1080p Oyuncu Monitörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Genel kullanım + Film izlemek + Fps oyunları için monitör bakıyorum. Bu monitörü gördüm ve hiçbir sitede yorum, hiçbir kanalda adam akıllı incelemesi yok. Asus'un yeni bir modeli sanırım. 27 inchte 1080p olması dışında hiçbir eksisi yok kağıt üstünde. Asus'un oyuncular için verdiği performansın çok iyi olduğunu bildiğim ve aynı zamanda ips bir ekran olduğu için de film izlerken de çok iyi bir deneyim sunacağını düşündüğüm için odağım bu ürünün üzerinde. Kafama takılanlar
    1)Bu fiyata alınır mı, çok mu
    2)27" 1080p de pikseller aşırı göze batar mı ?
    Bunlar dışında bir sıkıntısı yok gibi zaten, ips inden adaptive sync ine, müthiş ince kenarlıklarından pivot özelliğine kadar dolu dolu bir cihaz.Yorumlarınızı bekliyorum.
    Fiyatı:2800TL

Uzun bir not: Bu fiyata 2K alırım dediğinizi duyar gibiyim. 2k bu fiyat dediğimizde ips gider, asus markası gider, pivot özelliği gider. Elimizde 2k 144hz 1ms tn bir panel kalır. Ama Asusun bana monitörlerden daha iyi deneyim vereceğini düşünüyorum. Yorumlarınıza açığım.

• Amazon.de de 2.500-2.600 tl arası fiyatı var.

Bende alıyım diyorum 1080p olması canımı sıkıyor sanırım almayacağım bilemiyorum
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    200 TL için yurtdışından aldığımıza değmez, Türkiye'de garantili olur hem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • distinct98 D kullanıcısına yanıt
    Amazon de her hangi bir problemde 2 yıl içinde bire bir değişim yapıyor.

Türkiye den alsanız servise gönderirler.

Sadece 200 tl değil her hangi bir problemde bire bir değişim için amazon'de den alıyorum.
  • Selam monitörü alalı 20 gün oldu deneyimlerimi paylaşayım.

1- 2700-2800 çok görüne bilir ancak monitörün en az 10 sene(bir problem olmazsa) gidebilecek birim olduğunu düşünürsek gayet mantıklı bir karar.
    2- ben de o korkuyla aklmıştım ama 60-65cm den dahi farketmen çok zor.

IPS, 144hz ve Freesync olması geleceğe yönelik güzeş bir yatırım. pivot özelliği de çok iyi. sanırım 2k olan modeli 4500 civarında. 2K içinse en az 1070 ve muadili bir ekran kartı gerekiyor. Bende RX 570 var. gayet yeterli bence. Şuan aklıma gelenler bunlar.

Ha bir de ışık sızması yada ölü piksel bende çıkmadı ;)
  • the_hornet kullanıcısına yanıt
    2k olan modelinin ismi nedir ?
  • Asus MG279Q
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asus demeyin lutfen ya. ust seviye monitorlerin hepsi sorunlu.ölü piksel kayniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.