Bildirim
ASUS VIA PT800/P4X533 anakarta hangi hdd takabılırım yardım
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
P4X533 de bildiğim kadarıyla SATA desteği mevcut,sata2 hdd leri jumper takarak SATA modunda çalıştırabilirsin -
tesekkurlerde bunu ben becereblirmiyim yanı bi 250gblık yada 160lık bı sata2 alsam nasıl yaparım jampır zor bısımı ayrıntı verebılırmısın -
hd'ın gırışlerının oldugu kısımda jumper ayarları vardır baktıgında gorursun..Jumperı degıstırıp sata olarak kullanabılırsın. .. . -
dostum benim eski anakartım pt800 chipsetli pc chips di anakartın markası m952 modeli tek kelime ile iğrenç anakarttı ama sata desteği vardı ben samsumg 250 gb sp2504c modelimi kullanmıştım sata2 destekli bu hdd ama gayet iyi çalışıyodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_550 -- 26 Nisan 2007; 22:48:09 > -
bakalım 250gb buldum samsung 114ytl seagate olan ise 113ytl bırını alıcam ama segate daha ii sanırım yarın alıcam yani bugün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X