Şimdi Ara

Asus Vivobook Pro N752 (N752VX) ve ZALMAN ZM-NC3500 PLUS uyumu ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Çok yakın bir zamanda 17.3" Asus Vivobook Pro N752 (N752VX) laptop aldım. Güzel bilgisayara benziyor. Ancak daha önce Acer'in muhteşem 5.1 ses sistemli bir laptopunu 8 yıl kullanmış olduğumdan (halen çalışıyor, atmaya-satmaya kıyamıyorum) yeni laptopun sesi beni kesmedi. Ben de ne yapabilirim diye bakınırken Zalman ZM-NC3500 Plus adında DAHİLİ ses kartı ve 2 adet hoparlörü olan güzel bir soğutucu standa rastladım.

Şimdi soracağım sorular bu noktada başlıyor; zira emin olmadan almadım çünkü fiyatı yaklaşık 400 TL! Sorularım şöyle:

1) Soğutucu, aynı zamanda 2 hoparlör çalıştıracağından gücü yeterince çekebilmek için, USB 2.0 olan ÇİFT uçlu bir kabloyu laptopa takmamızı istiyor. TEK uçlu bir kabloyu USB 3.0'a taksam, güç yeterli gelir mi?

2) KENDİ SES KARTI olan USB hoparlörleri, dahili hoparlörlerle aynı anda çalıştırabilir miyim? Çalışırlarsa (ses kartı yüzünden v.s.) aralarında lag(gecikme) yaşanır mı? (Zira laptopun hoparlörleri iyi ama yeterli değil. Ben de ilave olarak kullanmak istiyorum.)

Arkadaşlar, özellikle bu konuda kesin bişeyler söyleyebilecek olanların yardımına ihtiyacım var. Zaman ayırıp bilginizi paylaşırsanız, minnettar olacağım. Saygılar.. Asus Vivobook Pro N752 (N752VX) ve ZALMAN ZM-NC3500 PLUS uyumu ne olur?
     Asus Vivobook Pro N752 (N752VX) ve ZALMAN ZM-NC3500 PLUS uyumu ne olur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.