Şimdi Ara

Asus Vivotab Note 8 (Kod adı M80TA) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
6
Favori
18.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, tablette bölgemi, dilimi, saat dilimimi falan düzgün seçmeme ve "saati otomatik ayarla" dememe rağmen tarih ve saati yanlış gösteriyor (mesela şu an 28 nisan 6:22 olarak gösteriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  • ZuLuuuuuu kullanıcısına yanıt
    Tarih ve saat ayarlarına gir. Tarih ve saat ; bölge dil ayarlarını kontrol et.
    Saati otomatik ayarla: Açık olmalı
    Saat dilimi: (UTC+02:00) İstanbul olamalı
    Bölge: Türkiye olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bombus

Tarih ve saat ayarlarına gir. Tarih ve saat ; bölge dil ayarlarını kontrol et.
    Saati otomatik ayarla: Açık olmalı
    Saat dilimi: (UTC+02:00) İstanbul olamalı
    Bölge: Türkiye olmalı

Maalesef onların hepsini yapmama rağmen doğru tarih ve saati göstermiyordu ancak şu sitede yazılanı yapınca düzeldi:

http://www.reviversoft.com/blog/2012/10/are-you-having-issues-with-your-time-settings-in-windows-8/

• Chip internet sayfasında tabletin incelemesini yapmış arkadaşlar.
    Link:http://www.chip.com.tr/inceleme/asus-vivotab-note-8_4203_2.html
  • Arkadaslar tabletin kullanilabilir dahili hafizasi ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperiat55 X kullanıcısına yanıt
    32 gb lık tablette boş alan yaklaşık 10 GB civarı; 64 GB a kadarda sd kart destekliyormuş.
  • xperiat55 X kullanıcısına yanıt
    Bugun recovery sd karttan yeniden yukledim,15 GB kadar bos alan kaldı, 32GB ta hafiza kartı aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marketten indirdigimiz programları sd karta atabiliyor muyuz?Wacom driver guncellemesi yaptim ama döner menuyu bulamadim.Bu doner menu dediginiz şey galaxy notelardaki gibi kalemi cikarinca karsimiza gelen menu gibi bisey mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parooksetin -- 1 Mayıs 2014; 11:54:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parooksetin

Marketten indirdigimiz programları sd karta atabiliyor muyuz?Wacom driver guncellemesi yaptim ama döner menuyu bulamadim.Bu doner menu dediginiz şey galaxy notelardaki gibi kalemi cikarinca karsimiza gelen menu gibi bisey mi ?

Ben normal programlarımı sd card a kurup kullanıyorum. Market uygulamalarının nereye kurulduğunu bilmiyorum. Radial menüyü denetim masasında wacom pen seçeneğinden kalemin sağ tuşuna atayıp aktif hale getirebilirsiniz. Ama bilgisayarı kapatıp açtığınızda sıfırlıyor niye olduğunu çözemedim.
  • Bu mesajı buraya kopyaladım çünkü benzeri olan konuda 2 gündür tık yok

Asus viva tab note 8 inch olanda tam olarak supernote var mı 10.1 inch lik olanda yazıyor bunda yazmıyor asus apps store dan indirebiliyormuyuz en azından sitesinde yazmıyor ama sitesinde yazmıyan fresh paint varmış mesela incelemelerden okudum

Bide bu alete supernote uygulamasında veya başka bir türlü yazılımla samsungdaki sonydeki gibi kalemle note alırken karmaşık bir şekilde aldığın notu burdaki gibi karaterlere dönüştüren bi yazılım varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulerte -- 8 Mayıs 2014; 0:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulerte

Bu mesajı buraya kopyaladım çünkü benzeri olan konuda 2 gündür tık yok

Asus viva tab note 8 inch olanda tam olarak supernote var mı 10.1 inch lik olanda yazıyor bunda yazmıyor asus apps store dan indirebiliyormuyuz en azından sitesinde yazmıyor ama sitesinde yazmıyan fresh paint varmış mesela incelemelerden okudum

Bide bu alete supernote uygulamasında veya başka bir türlü yazılımla samsungdaki sonydeki gibi kalemle note alırken karmaşık bir şekilde aldığın notu burdaki gibi karaterlere dönüştüren bi yazılım varmı acaba

asus supernote uygulaması için desteğini kaldırdı. Bu arada zaten supernote un öyle çok iyi.özellikleri yoktu. Umarım samsung note serisindeki s.note ile karıştırmadınız. Bu arada microsoft onenote hepsine on basar. Bilgisyarınıza kurup deneyebilirsiniz. Ayrıca el yazısını türkçeye çevirmek için myscript stylus programını tavsiye ederim. Matematik terimlerini windows ile daha önceden olduğu fibi uapabiliyoruz. Analauacağınız cihaz windows olduğu sürece no problem. İster note 8 olsun ister t100. İster lenovo, istee toshiba hepsi aynı yolun yolcusu

• cihaz ı bir aydır eşim kullanıyordu. Bir haftadır kalem çalışmıyormuş. Yeni haberim oldu. Format attım yine de düzelmedi. Biraz daha güncelleme bekleyeceğim düzelmezse haziran sonuna doğru servise vercem.

• selamlar me400c kullanıyorum, çok memnunum, bunun yanında samsung note 2 kullanıyorum kalemiylede not tutuyorum, ayrı bir deftere ihtiyaç duymadan katıldığım bir ik eğitimde ders notuda tuttum, 8" lik note 2 kadar not tuttabileceğim bir me400c tam ihtiyacım olan şey diye düşünüyordum.

bu alet buna cevap verebiliyor mu?

teşekkürler
  • ıspanak kullanıcısına yanıt
    me400c bende kullandım. Cihaz performans olarak daha iyi. Ama 8 inç ekran ve hdmi olmaması sıkıntı yaratmazsa tavsiye ederim. Ayrıca note telefonunuzun kalemini bu cihazda da kullanabilirsiniz. Yalnız cihazın bir takım problemleri var. İlk başta köşelerde wacom kalemin hatası. İkinci olarak benim bu aralar yaşadığım kalemin çalışmayı durdurması. Beklemeniz de fayda var bence.

• @ slmsoyle

teşekkürler hocam, acil ihtiyac değil şu anda hafta sonu br tekno markette 8" tabletlere alıcı gözle baktım, sürekli taşıdığım el çantama da rahatlıkla sığınca üstüne birde asusun kalemli windows lu tabletini görünce ...

artık kalem ve windows vazgeçilmezim oldu diyebilirim.

Hatta hayalimdeki makine windowslu, full hd samsung note 3 büyüklük ve inceliğinde max. 6", ekstra micro hdmı çıkış, biri şarj olarakta kullanılabilecek 2 ayrı micro usb'si olan bir şey.

:)
  • ıspanak kullanıcısına yanıt
    valla aynı cihazdan karşına çıkarsa bana da mutlaka haber ver.. :)

• bu arada cihazım formattan sonra asus live update den intel framework kurunca düzeldi. Mıknatıslı kılıfım vardı önceden bir haftadır. Onu da kullanmıyordum bu da bir sebep olabilir.

• kalem çalışmama hatası geçici çözüm arayanlar. Aygıt yöneticisinden sıkıntılı olan basamağı devre dışı bıraktıktan sonra nazikce ekrana iki kez vurun :) sonra aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktığımız sürücüyü tekrar etkinleştirin sorun çözülüyor. Tabii bu yöntem geçici. Cihazınızı böyle bür arıza da servise vermeniz gerek. Bu arada bu çözüm yolu şaka değil yabancı bir forum sitesinde buldum denedim.

• slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Benim kalemde iki güdür çalışmıyor.Önerdiğiniz yöntemleri denedim ama sorun çözülmedi.

• parooksetin P kullanıcısına yanıt
    ben aygıt yöneticisinden wacom device ı devre dışı bıraktım. Ekranda kameraya yakın bölgelere salladım bir yandan da elime çarptırdım. Sonra wacom device ı etkinleştir dedim çalıştı. Bu bir yol.

Bir de wacom device debre dışı bıraktıktan sonra tableti yenidwn başlatım ardından aygıt yöneticisinden tekrar etkinleştirmeyi deneyin. Bu saçma yöntemler bende işe yaradı.

Bir yöntem de güç seçeneklerinden prize takılıyken veya takılı değilkeb şu sürede kapat seçeneklerinin ikisini de hiç bir zaman yap. Bu da en son denediğşm yol 1 haftadır çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 1 Haziran 2014; 12:10:07 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.